BACK TO
TOP
Brand name

Χρυσό και στο Athena 2017 το γνήσιο κερκυραϊκό ελαιόλαδο The Governor

Ακόμα ένα χρυσό βραβείο για το 2017 κατέκτησε το ελαιόλαδο The Governor στο διεθνή διαγωνισμό ποιότητας ελαιολάδου Athena 2017.

Χρυσό και στο Athena 2017 το γνήσιο κερκυραϊκό ελαιόλαδο The Governor

1
0
Εκτός από την επίδοση του στην γενική κατάταξη, το ελαιόλαδο The Governor τιμήθηκε με ειδικό βραβείο στην κατηγορία "Καλύτερα ανα Περιφέρεια" ως το κορυφαίο ελαιόλαδο προερχόμενο από τα Ιόνια Νησιά (ανάμεσα σε όσα συμμετείχαν)

«Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη επιτυχία αφού πρόκειται για μία διάκριση η οποία έλειπε από την συλλογή μας (μέχρι χθες έλειπε αλλά από σήμερα θα κοσμεί). Είναι το δεύτερο βραβείο για το 2017 και είναι και αυτό χρυσό. Επιλέξαμε να αναδείξουμε την ποικιλία Λιανολιά τους ελαιώνες των προγόνων μας ταυτοποιώντας και γνωρίζοντας σε όλο τον κόσμο ένα αυθεντικό...γνήσιο κερκυραϊκό ελαιόλαδο. Κάθε βραβείο, κάθε διάκριση θα αποτελεί για εμάς επιβράβευση τις παραπάνω επιλογής μας μαζί με τους κόπους, τις θυσίες και τις προσπάθειές. Από δω και στο εξής τίποτε δεν είναι πια το ίδιο......γυρίσαμε σελίδα!!! Και συνεχίζουμε», καταλήγει με σχετική ανακοίνωση η εταιρεία
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία