BACK TO
TOP
Brand name

Ασημένιο το Λάδι Βιώσας Λεμόνι στο 2⁰ Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «Athena»

Το Λάδι Βιώσας Λεμόνι διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Athena» (Athena International Olive Oil Competition, ATHIOOC) ανάμεσα σε 295 ελαιόλαδα από 9 χώρες κατακτώντας το ασημένιο βραβείο.

Ασημένιο το Λάδι Βιώσας Λεμόνι στο 2⁰ Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου «Athena»

1
2
Σε συνδυασμό με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής (με 23 κριτές από 11 χώρες), όπου σχεδόν τα 2/3 της ήταν ξένοι κριτές διεθνούς κύρους, ο ATHIOOC αναδεικνύεται πλέον όχι μόνο στο μοναδικό διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου που οργανώνεται στη χώρα μας, αλλά και σε έναν από τους λίγους πραγματικά διεθνείς σε παγκόσμιο επίπεδο



«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία μας κυρίως γιατί αναδεικνύει την ποιοτική διάρκεια στην πορεία του Λάδι Βιώσας καθώς βραβεύεται σε διαφορετικούς διαγωνισμούς και δρώμενα από το 2011. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Χημικό MSc κ. Nικόλα Κουτσούκο για τη διευρυμένη οπτική στην πορεία παραγωγής εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου που συναντιέται με το Λάδι Βιώσας και φέρει ποιοτική αναβάθμιση στην νοοτροπία παραγωγής ελαιολάδου [...]», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

06-04-2017 15:40Φωτεινή Λεντάκη

Συγχαρητήρια στο Λάδι Βιώσας απο την Καλαμάτα. Μπράβο στην ομάδα. Απο τα καλύτερα προιόντα της Ελλάδας.

Απάντηση

05-04-2017 11:49Οδυσσέας

Η επιτυχία για το συγκεκριμένο λάδι με λεμόνι νομίζω είναι ξεχωριστή γιατί, από ό,τι ξέρω και από τη δοκιμή του είναι το μοναδικό που αρωματίζεται ΦΥΣΙΚΑ κι όχι με εσάνς ή αιθέρια! Συγχαρητήρια στην ομάδα από την Καλαμάτα που συνεχίζει δυναμικά κι όπως σωστά αναφέρει η "ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ" είναι που μετρά, μιας κι έχουμε δει τόσες διάττοντες προσπάθειες που καταλήγουν σε σκόνη κερδίζοντας απλά μια ένδοξη στιγμή φήμης.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία