BACK TO
TOP
Brand name

Νέες χρυσές διακρίσεις ποιότητας για το E-LA-WON

Tο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο E-LA-WON για τον "ισχυρισμό υγείας" απέσπασε Gold Standard of excellence μεταξύ 800 δειγμάτων από 6 χώρες στο πλαίσιο της απονομής των βραβείων Olympia Health & Nutrition Awards των κορυφαίων παραγωγών ελαιολάδου με υγειοπροστατευτικές ιδιότητες.

Νέες χρυσές διακρίσεις ποιότητας για το E-LA-WON

4
0
Ισχυρισμό υγείας, σύμφωνα με τον κανονισμό 432/2012 των Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν τα ελαιόλαδα που προστατεύουν από την οξείδωση των λιπιδίων του αίματος. Οι ουσίες τους, Ελαιοκανθάλη και Ελαιασίνη, διαθέτουν σημαντική βιολογική δράση. Σ' αυτές έχουν αποδοθεί αντιφλεγμονώδεις, αντιοξειδωτικές, καρδιοπροστατευτικές και νευροπροστατευτικές ιδιότητες.

Η παραπάνω εκδήλωση εντάσσεται στον κύκλο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ARISTOIL στο οποίο συμμετέχουν η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία, η Κροατία και η Κύπρος.



Επίσης, το E-LA-WON βραβεύτηκε με Gold Award για την υποστήριξη της Επιστημονικής Έρευνας για το ελαιόλαδο και την υγεία παρουσία εκπροσώπων των πανεπιστημίων Harvard, Davis, Northeastern University, ΑΠΘ, ΕΚΠΑ
Το E-LA-WON τιμήθηκε ακόμη με Αργυρό μετάλλιο στην Ιταλία στον διαγωνισμό DOMINA ΙΟΟC 2017.



Ο διαγωνισμός κατατάσσεται μέσα στους 5 καλύτερους παγκοσμίως (σύμφωνα με την WREVOO). Συμμετείχαν 329 προϊόντα από 21 ελαιοπαραγωγικές χώρες (σε σύνολο 27 χωρών παγκοσμίως). 16 κριτές από όλον τον κόσμο επιβεβαίωσαν το κορυφαίο επίπεδο των συμμετοχών. Ο διεθνής διαγωνισμός DOMINA ΙΟΟC 2017 στο Παλέρμο λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Dr. Antonio G. Lauro, ο οποίος θεωρείται ειδήμων στο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και έχει ως σκοπό να αναδείξει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ως βασικό στοιχείο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία