BACK TO
TOP
Brand name

Απολαύστε τη δροσιά της μπύρας με Beer & Brunch

Περισσότερο και καλύτερο κριθάρι, εξωτικοί λυκίσκοι αλλά και προσπάθειες καλλιέργειας του φυτού επί ελληνικού εδάφους, όπως και ταλαντούχοι μικροί και μεγάλοι ζυθοποιοί με ψαγμένες συνταγές, που απευθύνονται πλέον σε ένα κοινό που αναζητά μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία απολαμβάνοντας την μπύρα του, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ελληνικής αγοράς. Αυτά και άλλα πολλά περιλαμβάνονται στο πρώτο ελληνικό περιοδικό για την κουλτούρα της μπύρας, το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με την Agrenda το Σάββατο 27 Μαΐου και επανακυκλοφορεί από την Παρασκευή 23 Ιουνίου στα περίπτερα όλης της χώρας.

Απολαύστε τη δροσιά της μπύρας με Beer & Brunch

9
3
Το πεδίο δράσης του μοναδικού ελληνικού περιοδικού για την μπύρα, επανακυκλοφορεί από την Παρασκευή 23 Ιουνίου, με πλούσια θεματολογία τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη διεθνή σκηνή, όπου η τεχνολογική αλλά και ποιοτική εξέλιξη της ζυθοποιίας δείχνει ανεξάντλητη φθάνοντας μέχρι τον πλανήτη Άρη όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός της AB InBEV.

Για το πρώτο τεύχος του λοιπόν το Beer & Brunch ταξίδεψε στο Βόλο για να δοκιμάσει την Αργώ της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλίας αλλά και να απολαύσει ένα πλούσιο brunch με μπύρα σε ένα από τα hot στέκια της πόλης αλλά και στη Μύκονο για την ολόφρεσκη Mikonu, ενώ επισκέφθηκε το Αθηνέο, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Παράλληλα οι ειδικοί συνεργάτες του B&B ανακαλύπτουν διαμάντια στα βαρέλια της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποίας σε ένα μοναδικό tasting ενώ επιλέγουν τις καλύτερες Pils και Lager του κόσμου. Μαζί με αυτά όλες οι νέες κυκλοφορίες αλλά και οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποιίας.







Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

29-06-2017 17:27Agronews

Καλησπέρα σας. Θα ανέβει και σε ηλεκτρονική μορφή στις ειδικές εκδόσεις, αλλά αργότερα γιατί ακόμα επανακυκλοφορεί στα περίπτερα.

Απάντηση

29-06-2017 16:48Agronews

Καλησπέρα σας. Θα ανέβει και σε ηλεκτρονική μορφή στις ειδικές εκδόσεις, αλλά αργότερα γιατί ακόμα επανακυκλοφορεί στα περίπτερα.

Απάντηση

13-06-2017 01:08sm

Αυτό το ένθετο Beer Brunch θα το δούμε ηλεκτρονικό στις ειδικές εκδόσεις????

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία