Το πεδίο δράσης του μοναδικού ελληνικού περιοδικού για την μπύρα, επανακυκλοφορεί από την Παρασκευή 23 Ιουνίου, με πλούσια θεματολογία τόσο από την Ελλάδα, όσο και από τη διεθνή σκηνή, όπου η τεχνολογική αλλά και ποιοτική εξέλιξη της ζυθοποιίας δείχνει ανεξάντλητη φθάνοντας μέχρι τον πλανήτη Άρη όπως ανακοίνωσε ο κολοσσός της AB InBEV.
Για το πρώτο τεύχος του λοιπόν το Beer & Brunch ταξίδεψε στο Βόλο για να δοκιμάσει την Αργώ της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλίας αλλά και να απολαύσει ένα πλούσιο brunch με μπύρα σε ένα από τα hot στέκια της πόλης αλλά και στη Μύκονο για την ολόφρεσκη Mikonu, ενώ επισκέφθηκε το Αθηνέο, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα.
Παράλληλα οι ειδικοί συνεργάτες του B&B ανακαλύπτουν διαμάντια στα βαρέλια της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποίας σε ένα μοναδικό tasting ενώ επιλέγουν τις καλύτερες Pils και Lager του κόσμου. Μαζί με αυτά όλες οι νέες κυκλοφορίες αλλά και οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποιίας.
Για το πρώτο τεύχος του λοιπόν το Beer & Brunch ταξίδεψε στο Βόλο για να δοκιμάσει την Αργώ της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλίας αλλά και να απολαύσει ένα πλούσιο brunch με μπύρα σε ένα από τα hot στέκια της πόλης αλλά και στη Μύκονο για την ολόφρεσκη Mikonu, ενώ επισκέφθηκε το Αθηνέο, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα.
Παράλληλα οι ειδικοί συνεργάτες του B&B ανακαλύπτουν διαμάντια στα βαρέλια της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποίας σε ένα μοναδικό tasting ενώ επιλέγουν τις καλύτερες Pils και Lager του κόσμου. Μαζί με αυτά όλες οι νέες κυκλοφορίες αλλά και οι καλύτερες στιγμές της ελληνικής και διεθνούς ζυθοποιίας.
29-06-2017 17:27Agronews
Καλησπέρα σας. Θα ανέβει και σε ηλεκτρονική μορφή στις ειδικές εκδόσεις, αλλά αργότερα γιατί ακόμα επανακυκλοφορεί στα περίπτερα.
Απάντηση29-06-2017 16:48Agronews
Καλησπέρα σας. Θα ανέβει και σε ηλεκτρονική μορφή στις ειδικές εκδόσεις, αλλά αργότερα γιατί ακόμα επανακυκλοφορεί στα περίπτερα.
Απάντηση13-06-2017 01:08sm
Αυτό το ένθετο Beer Brunch θα το δούμε ηλεκτρονικό στις ειδικές εκδόσεις????
Απάντηση