«Το χρησιμοποιούμε πολύ στο εστιατόριό μας. Είναι λευκό και φρέσκο, με κρέμα που προστίθεται σε αυτό η οποία το κάνει πιο γλυκό και πιο κρεμώδες από τη φέτα. Ψήνεται πράγματι καλά, συνεπώς τείνουμε να το χρησιμοποιούμε σε σαλάτες, σε πιάτα μαζί με ψημένα φρούτα ή λαχανικά. Σε αντίθεση με το χαλούμι που αναδεικνύει τη γεύση όταν σερβίρεται μόλις έχει ψηθεί, το μανούρι είναι τραγανό, συνεπώς μπορεί να καταναλώνεται και σε θερμοκρασία δωματίου», δήλωσε ο 48χρονος σεφ και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ottolenghi Notting Hill και συνιδιοκτήτης αρκετών delicatessen στο Λονδίνο όπου ζει, ο Οτολένγκι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ. Πολλά από τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων τα πέρασε στους λόφους έξω από τη Φλωρεντία, όπου ήταν το σπίτι των Iταλών παππούδων του.
(Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ)
Ιδιοκτήτης του εστιατορίου Ottolenghi Notting Hill και συνιδιοκτήτης αρκετών delicatessen στο Λονδίνο όπου ζει, ο Οτολένγκι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιερουσαλήμ. Πολλά από τα καλοκαίρια των παιδικών του χρόνων τα πέρασε στους λόφους έξω από τη Φλωρεντία, όπου ήταν το σπίτι των Iταλών παππούδων του.
(Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ)