BACK TO
TOP
Brand name

Αυγουστιάτικα «χρυσά αστέρια» για τα προϊόντα E-LA-WON

Συνολικά 5 χρυσά αστέρια απέσπασαν τα προϊόντα E-LA-WON στα βραβεία Great Taste Awards 2017 στο Λονδίνο και ολοκλήρωσαν έτσι το φετινό κύκλο βραβεύσεων προσεγγίζοντας συνολικά τις 35 διακρίσεις.

Αυγουστιάτικα «χρυσά αστέρια» για τα προϊόντα E-LA-WON

2
0
Τα αποκαλούμενα και «Όσκαρ της Γεύσης» λαμβάνουν χώρα κάθε χρονιά στη Μεγάλη Βρετανία. Φέτος συμμετείχαν 12.366 προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο, με πάνω από 500 κριτές – γευσιγνώστες επί 62 μέρες να προκρίνουν μόνο το 35% των εκλεκτών τροφίμων και ποτών ύστερα από τυφλή διαδικασία γευσιγνωσίας

Παραθέτοντας τις απόψεις των κριτών οι βραβεύσεις για την E-LA-WON αφορούν
  • Το me-Li Καστανιάς        2 αστέρια- «Όμορφο άρωμα με «στρογγυλεμένη» γεύση και μεγάλης διάρκειας «πινελιές» από καραμέλα”.
  • Το Green Fresh Αγουρόλαδο    1 αστέρι- «Φρέσκα αρώματα από γρασίδι σε αρμονία με πράσινο αμύγδαλο».
  • Το me-Li Θυμαριού        1 αστέρι- «“Ευγενές" άρωμα θυμαριού, γευστικό μέλι με ευχάριστη υφή».
  • Το me-Li Έλατο            1 αστέρι- «Χρυσό μέλι με άρωμα δάσους και με ευχάριστο καλωσόρισμα στον ουρανίσκο».

«Η διεθνής γαστρονομία έχει σημείο αναφοράς τα βραβεία Great Taste που ισοδυναμούν με τα λογοτεχνικά βραβεία Booker. Χαρακτηριστικό της αναγνώρισης των “χρυσών αστεριών” θεωρείται η υποστήριξη μεταξύ άλλων από τα καταστήματα Harrods, Rowchiffe, Selfridges. Έτσι τα βραβευθέντα προϊόντα αποκτούν συγκριτικό πλεονέκτημα και προσφέρουν στον καταναλωτή “σφραγίδα” εμπιστοσύνης και ποιότητας», αναφέρουν οι συντελεστές της εταιρείας E-LA-WON με αφορμή τα βραβεία Great Taste και την αναγνωρισιμότητα που γνωρίζουν τα προϊόντα τους στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία