BACK TO
TOP
Brand name

Δύο προϊόντα για καλό σκοπό, βραβεύτηκαν στα Great Taste Award 2017

Η Γλυκόξινη Σάλτσα και το Πατέ Τομάτα-Μαστίχα-Δυόσμο, δύο προϊόντα από την αποκλειστική σειρά που δημιουργήθηκε από την εταιρεία Simply Greek για την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής Κίνησης Wise Greece, βραβεύτηκαν φέτος με Great Taste Award.

Δύο προϊόντα για καλό σκοπό, βραβεύτηκαν στα Great Taste Award 2017

5
0
Κάθε χρόνο, πραγματοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία τα Βραβεία Great Taste Awards, τα οποία αποκαλούνται και ως «Όσκαρ της γεύσης» για να υπερτονιστεί η σημασία τους. Πεντακόσιοι κριτές, απαιτητικοί ειδικοί της γεύσης, δοκιμάζουν με “τυφλή” διαδικασία περισσότερα από 10.000 προϊόντα, για να βραβεύσουν εκείνα που ξεχωρίζουν για τη γεύση και την πρωτοτυπία τους.

Ακολουθούν αναλυτικά τα σχόλια των Κριτών

Πατέ Τομάτα Μαστίχα Δυόσμος:  «Πρωτότυπη ιδέα, έντονο χρώμα και ιδιαίτερο άρωμα. Πλούσια υφή τομάτας και ισορροπημένη γεύση. Ενδιαφέρουσα και δροσερή στον ουρανίσκο».

Γλυκόξινη Σάλτσα: «Ζωντανό και έντονο χρώμα με νότες καπνιστής κόκκινης πιπεριάς. Τα αμύγδαλα δίνουν μία τραγανή υφή και μία πολύ ευχάριστη γεύση»

Υπενθυμίζεται ότι 4 προϊόντα από τη συλλογή Simply Greek for Wise Greece, έχουν λάβει Great Taste Award, ενώ άλλα 3 έχουν τιμηθεί με Olymp Taste Award! Συνολικά η σειρά, έχει τιμηθεί με 7 βραβεία γεύσης!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι τα κέρδη από την πώληση της σειράς των αποκλειστικών προϊόντων, όπως και από την πώληση όλων των προϊόντων της Κίνησης Wise Greece, μετατρέπονται σε τρόφιμα για συσσίτια, ορφανοτροφεία και κοινωνικά παντοπωλεία της χώρας μας που έχουν μεγάλη ανάγκη, με αποτέλεσμα να έχουν βοηθηθεί μέχρι σήμερα χιλιάδες άνθρωποι.
Περισσότερες πληροφορίες:  http://www.wisegreece.com/  και http://www.simplygreek.gr/
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία