BACK TO
TOP
Brand name

Πιο φρέσκια από τη Νήσος Θολή δεν γίνεται

Την μοναδική εμπειρία να απολαμβάνεις φρέσκια μπύρα κατευθείαν από το κελάρι και τις Κυκλάδες, προσφέρει πλέον η μπύρα ΝΗΣΟΣ με τη καινούρια της ετικέτα ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ. Η ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ με τη λευκή ετικέτα, είναι μια μπύρα τύπου «ΚΕΛΛΕΡ», δηλαδή «του κελαριού». Η επίσημη πρώτη για τη Νήσος Θολή, τη πρώτη αφιλτράριστη μπύρα «ψυγείου» της Μικροζυθοποιία από την Τήνο, στη Ζυθογνωσία 2017 στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ζάππειο.

Πιο φρέσκια από τη Νήσος Θολή δεν γίνεται

1
0
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη διατηρεί ένα μεγάλο μέρος της μαγιάς και άρα των χρήσιμων βιταμινών της στο μπουκάλι, και παρουσιάζεται με τη χαρακτηριστική φυσική θολότητα που επιβάλει η ιστορική κατηγορία της που προέρχεται από τη Βόρεια Ευρώπη και τον Μεσαίωνα. Διακινείται και διατηρείται εντός ψυγείου.



Η Νήσος Θολή, εμφιαλώνεται από τη μέση της δεξαμενής, μετά από μακρά ωρίμανση σε χαμηλή θερμοκρασία. Δεν υπόκειται σε καμία απολύτως επεξεργασία, ενώ περιέχει μόνο το  φυσικό ανθρακικό που δημιουργείται κατά το στάδιο της ζύμωσης. Όση μαγιά συνεχίζει να αιωρείται μέσα στη παγωμένη δεξαμενή, ακολουθεί τη ΝΗΣΟΣ ΘΟΛΗ και στο μπουκάλι, παίρνοντας μαζί της και τα αρώματα της πολύ μεγάλης ποσότητας αρωματικών λυκίσκων που προβλέπει η συνταγή μας.



Φυσικά θολή, με χρυσοχάλκινο χρώμα, ανεπαίσθητα πικρή, έντονα αρωματική, η Νήσος Θολή είναι περήφανη για το σώμα και την έντονη της επίγευση. Αφήνει στο στόμα την ευχάριστη αίσθηση του χυμού.

Η Νήσος Θολή θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2017, μόνο σε φιάλες 500ml και σε βαρέλι ψυγείου και θα διατίθεται επιλεκτικά.  

Συστατικά: Νερό, βύνες κριθαριού, λυκίσκοι, μαγιά
ALC. 6,5%
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία