BACK TO
TOP
Brand name

Barilla και Roger Federer ενώνουν δυνάμεις στο ρυθμό του Ζορμπά

Στο νέο διαφημιστικό της Barilla, που προβάλλεται ήδη σε 40 χώρες, ο καταξιωμένος πρωταθλητής του τένις, Roger Federer, συμμετέχει σε έναν «αγώνα μαγειρικής» με το, βραβευμένο με Michelin Star, Chef Davide Oldani, με στόχο να ετοιμάσουν ένα πιάτο spaghetti με κόκκινη σάλτσα υπό τους ήχους του Ζορμπά.

Barilla και Roger Federer ενώνουν δυνάμεις στο ρυθμό του Ζορμπά

2
0

Δύο masters στο είδους τους, ένα πιάτο – σύμβολο για την ιταλική γαστρονομία και τη μεσογειακή διατροφή, και μία μουσική υπόκρουση, παγκοσμίως αναγνωρίσιμη, είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν ένα φαινομενικά απλό, αλλά τόσο δυνατό video! Γιατί, τελικά, η ουσία βρίσκεται στην απλότητα και σε αυτά που κρύβονται μέσα της, το ταλέντο, το πάθος & την αφοσίωση.

Ένα όμορφο πιάτο spaghetti με κόκκινη σάλτσα, το απόλυτο σύμβολο της απλότητας, της ιταλικής κουζίνας και της μεσογειακής διατροφής, γίνεται η αιτία να συναντηθούν δύο πρωταθλητές του είδους τους, πίσω από τον πάγκο μίας κουζίνας. Στη μία πλευρά βρίσκεται ο, παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις, Roger Federer,  ένας master του στυλ και του καλού φαγητού, που δεν διστάζει να κρύψει την «ανύπαρκτη» σχέση του με τη μαγειρική, και από την άλλη πλευρά ο Davide Oldani, ο βραβευμένος με Michelin Star Chef και εμπνευστής της «POP cuisine», σύμφωνα με την οποία η μαγειρική θα πρέπει να στηρίζεται στα απλά υλικά που μπορούν όλοι να προμηθευτούν, μαγειρεύοντας τα με μεγάλη επιδεξιότητα. Δύο εξαιρετικά ταλέντα και ένα πιάτο – ωδή στην ιταλική γαστρονομία συναντιούνται για μία εξαιρετική περίσταση: τη δημιουργία ενός παγκόσμιου διαφημιστικού σποτ για την Barilla.

 

ROGER FEDERER & BARILLA: MASTERS OF PASTA

«Έχοντας ταξιδέψει σε πολλές χώρες, είχα την τιμή να γνωρίσω διαφορετικούς πολιτισμούς με ποικίλες διατροφικές συνήθειες. Παρ’ όλ’ αυτά τα ζυμαρικά ήταν πάντα το δικό μου σημείο διατροφικής αναφοράς. Τα θεωρώ ένα υπέροχο φαγητό και τα επιλέγω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Δεν ξέρω όμως να τα μαγειρεύω, και για να είμαι ειλικρινής η μαγειρική δεινότητα δεν είναι σίγουρα κάτι που με διακρίνει» παραδέχεται ο Ελβετός πρωταθλητής.

Ο Federer,όμως, διακρίνεται για τη δεινότητά του στις προκλήσεις και για την επιμονή του προς την τελειότητα. Γι αυτό και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνον να ξεκινήσει το ταξίδι του προς τη μαγειρική τέχνη και την κατάκτησή της. Είναι η στιγμή εκείνη που ο επαγγελματισμός του, το πάθος του και η προσήλωσή του, θα περάσουν από τα γήπεδα, στην καθημερινή ζωή. 

Ένα κουτί με Barilla Spaghetti N°5 και λίγα απλά υλικά είναι τα εργαλεία του.  Οι κινήσεις του και ο τρόπος με τον οποίο αποδέχτηκε τη δοκιμασία αυτή αποδεικνύουν περίτρανα πως πρόκειται για έναν πραγματικό πρωταθλητή και όπως στο τένις έτσι και στη μαγειρική η συνταγή της επιτυχίας οφείλεται στην απλότητα και το πάθος. Πρόκειται για μία καθημερινή «τέχνη» που δεν παύει να απαιτεί εκπαίδευση και επιμονή. «Τα ζυμαρικά βρίσκονται στην καθημερινή μου  διατροφή από την παιδική μου ηλικία. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι μέρος της ομάδας της Barilla! Είναι οι κορυφαίοι στο είδος τους» δηλώνει ο Federer.

 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ (ΣΥΡΤΑΚΙ): Μία μουσική σύνθεση που αντικατοπτρίζει τη μεσογειακή ψυχή και ενέργεια

Η διαδρομή προς την κατάκτηση της τελειότητας, ολοκληρώνεται με ένα εξίσου, ρυθμό – σύμβολο για την μουσική, το συρτάκι. Η μελωδία αυτή αποδείχτηκε η καταλληλότερη για να αναδείξει την ενέργεια, τη θέληση, τη χαρούμενη και ζεστή μεσογειακή ψυχή. Ο συνδυασμός της μουσικής, με τη δεξιοτεχνία του Chef και την τεχνική του καλύτερου τενίστα, αντικατοπτρίζουν τις αξίες που διέπουν την Barilla και τα προϊόντα της.

 

FEDERER & OLDANI: Ενώνουν τις δυνάμεις τους στο κυνήγι της απλότητας σε μία διαδρομή που κρύβει πολλές εκπλήξεις

Πρόκειται για ένα φαινομενικά διαφορετικό ζευγάρι που όμως και οι δύο χαρακτηρίζονται από τις ίδιες αξίες: ταλέντο, πειθαρχία, αφοσίωση, και πάνω από όλα το πάθος τους για τα απλά πράγματα και την τελειότητα που κρύβεται σε αυτά! Ένας πρωταθλητής σε ρόλο μαθητευόμενου και μία δοκιμασία γεμάτη εκπλήξεις, στυλ, χιούμορ και διασκέδαση. «Από την πρώτη στιγμή, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για έναν πραγματικό πρωταθλητή: θα δώσει όλο του τον εαυτό, σε ό,τι και να καταπιαστεί. Το φιλμ αυτό με τον Roger ήταν μία μοναδική εμπειρία» ήταν τα λόγια του αυστηρού Davide Oldani για το ντεμπούτο του Roger στην κουζίνα.

 

SPAGHETTI ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ: ένα παγκόσμιο ιταλικό σύμβολο

Τα Spaghetti με σάλτσα ντομάτας πρεσβεύουν για τη μαγειρική, ό,τι ακριβώς και ο Roger Federer για το τένις, την απλότητα της τεχνικής! Μία συνταγή – σύμβολο για τη μεσογειακή διατροφή, στην οποία ο Oldani προσθέτει μέντα αντί για βασιλικό, ενδυναμώνοντας τη φιλοσοφία ότι η απλότητα και η παράδοση μπορούν πάντα να εξελιχθούν, διατηρώντας την ποιότητα των υλικών σε υψηλό επίπεδο.

 

ROGER FEDERER: ένας ακούραστος πρωταθλητής με έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Κατά τη διάρκεια της μακράς και λαμπρής πορείας του ο Federer έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Κατέχει το ρεκόρ του καλύτερου παίκτη τένις, έχει κερδίσει 91 τουρνουά, με ρεκόρ τις 19 νίκες σε Grand Slam διοργανώσεις, έχει δύο Ολυμπιακά Μετάλλια, και το 2017 κέρδισε 3 τουρνουά, συμπεριλαμβανομένου του Australian Open και του Wimbledon. Σε αυτό το επίπεδο, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη του, πόσο μάλλον η διατροφή.

Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τον ίδιο τον Federer, ένα υπόδειγμα αθλητή με πολλά χρόνια πορείας και ένα σωστό τρόπο ζωής.

Τα ζυμαρικά είναι το κέντρο της διατροφή του. «Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για την επιτυχία μου! Τα ζυμαρικά συνδυάζουν άψογα τις διατροφικές και τις γευστικές μου ανάγκες!» ολοκλήρωσε ο Roger Federer.

 

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία