BACK TO
TOP
Brand name

Η «τριλογία» του ελαιολάδου E-LA-WON

Την «τριλογία» του ελαιολάδου E-LA-WON παρουσιάζει τώρα η εταιρεία, μετά την πρωτοπόρο παρέμβαση στην εστίαση με την «κολόνια».

Η «τριλογία» του ελαιολάδου E-LA-WON

3
0

Το νέο προϊόν αφορά:

• το Special Blend,

• το Organic-βιολογικό και

• το αναμορφωμένο Green Fresh αγουρόλαδο

Η εισαγωγή και προβολή των νέων προϊόντων παρουσιάστηκε στη Θεσσαλονίκη πολλαπλώς- στο πλαίσιο της Agrotica, στην ΕΡΤ3 και σε γευσιγνωσίες σε delicatessen. Υπήρξε θετική ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό, καθώς ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ιωάννης Καμπούρης τόνισε ότι «βασικό μέλημα της E-LA-WON είναι η παρουσίαση νέων προϊόντων και συσκευασιών ώστε να υπάρχουν συνεχής διακρίσεις και η εταιρία να αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα κι όχι να ευθυγραμμίζεται με τα υπάρχοντα standards της αγοράς».

Το Special Blend είναι ένα μοναδικό χαρμάνι-μπουκέτο αρωμάτων από τρεις διαφορετικές ελληνικές ποικιλίες:

• την Κουτσουρελιά (ανεξερεύνητη ακόμη ποικιλία) ή αλλιώς Λαδολιά, Λιανολιά, Πατρινή, θεωρείται υψηλής ποιότητας διατροφικής αξίας και με υψηλά υγειοπροστατευτικά χαρακτηριστικά.

• τη Μεγαρίτικη με το χρυσαφί χρώμα, τη γλυκιά γεύση, το άρωμα φρεσκοκομμένης ελιάς, τα λεπτά γευστικά χαρακτηριστικά και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

• την Αμφίσσης με αρώματα φρεσκοκομμένου γρασιδιού, φύλλων ντομάτας και πράσινο αμύγδαλο, μέτριας έντασης πικρό και πικάντικο.

Το βιολογικό-Organic E-LA-WON πρωτόλαδο από πράσινες ελιές «Κορωνέικης» ποικιλίας έγκαιρης συγκομιδής από τη μυθική Πελοπόννησο με προσωπική επίβλεψη της παραγωγικής διαδικασίας που έγινε με αυστηρές προδιαγραφές και είχε ως αποτέλεσμα η φιάλη των 250ml να περιέχει ελαιόλαδο με εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και χαμηλή οξύτητα.

Το αγουρόλαδο Green Fresh της εταιρίας με επανασχεδιασμένη φιάλη γνωστό ήδη τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά είναι ποικιλίας «Αθηνολιά» και παράγεται αρχές Οκτώβρη. Είναι το ελαιόλαδο της E-LA-WON με τις περισσότερες διακρίσεις για τα γευστικά-δοκιμαστικά του προτερήματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία