BACK TO
TOP
Brand name

Τα τσιπς καρύδας η χρυσή καινοτομία της Fruit Logistica 2018

Τα «Pook Coconut Chips» είναι η καινοτομία της χρονιάς στην αγορά φρούτων και λαχανικών, που ψηφίστηκε από τους εμπορικούς επισκέπτες στη φετινή FRUIT LOGISTICA. Η ψηφοφορία διήρκεσε δύο ημέρες (7-9 Φεβρουαρίου) και το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου, τελευταία ημέρα της έκθεσης ανακοινώθηκε ο νικητής και έγινε η απονομή του χρυσού βραβείου.

Τα τσιπς καρύδας η χρυσή καινοτομία της Fruit Logistica 2018

3
0

Η γερμανική εταιρεία εντυπωσίασε τους διεθνείς επισκέπτες με τα υπέροχα πατατάκια καρύδας, χωρίς λάδι ή λίπη. Το ασημένιο βραβείο πήγε στην σκούρα καφέ «ντομάτα Adora» από την HM Clause από την Ισπανία. Πρόκειται για ένα προϊόν που ωριμάζει εξαιρετικά νωρίς, έχει γλυκοξινη γεύση και είναι ιδιαίτερα μακράς διαρκείας. Το χάλκινο μετάλλιο απονεμήθηκε σε χάρτινη συσκευασία της γερμανικής εταιρεία Scheufele. Το προϊόν αποτελείται από οργανικό υλικό συσκευασίας έως και 50% νωπές ίνες από ξερά χόρτα, είναι πλήρως ανακυκλώσιμο και προορίζεται να συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και νερού.


Να σημειωθεί ότι στην φετινή έκθεση συμμετείχαν πάνω από 70 εκθέτες. Οι νέες εξελίξεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμπορική έκθεση κάθε χρόνο, που φέτος έκαναν 39 παγκόσμιες πρεμιέρες και 22 ευρωπαϊκές. Μεταξύ αυτών τα φρέσκα φύλλα βασιλικού κορυφαίας ποιότητας από το Ισραήλ, οι αντιμικροβιακές σακούλες φρέσκων φρούτων από την Τουρκία, σκόνες ψεκασμού μπανάνας από τη Γαλλία, μια αυτοματοποιημένη μηχανή απολέπισης ανανά από τις Κάτω Χώρες και μια νέα στρατηγική μάρκετινγκ φρούτων και λαχανικών από τη Ρουάντα.


«Η FRUIT LOGISTICA παρέχει μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες σε ένα εξαιρετικά διεθνές και υψηλού επιπέδου εμπορικό ακροατήριο», επεσήμανε ο Manuel Buchmann, Διευθυντής Πωλήσεων στο MULTIVAC Sepp Haggenmüller. Στα high light της φετινής έκθεσης και το G 700, ένα ισχυρό μηχάνημα για τη σφράγιση των δίσκων συσκευασίας φρεσκοσυγκομιζόμενων λαχανικών, σνακ και έτοιμων γευμάτων με την πρωτοποριακή τεχνολογία απολύμανσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία