BACK TO
TOP
Brand name

Νέες μπίρες ΕΖΑ Alcohol Free και Odyssey Dark Rhapsody για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

Δύο νέες μπίρες, την εζα Alcohol Free και την ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire, μαζί με το πλήρες χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, παρουσίασε η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών HO.RE.CA., όπου συμμετείχε για 7η συνεχή χρονιά.

Νέες μπίρες ΕΖΑ Alcohol Free και Odyssey Dark Rhapsody για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης

2
0

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, είχαν τη χαρά να γευτούν πρώτοι τη νέα εζα Alcohol Free, μία ξανθιά μπίρα, με γεμάτη γεύση και την ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire, μία βελούδινη μπίρα, με σκούρο καστανό χρώμα. Η εζα Alcohol Free, είναι η ποιοτική πρόταση στην κατηγορία των alcohol-free beers, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν τις μπίρες της οικογένειας εζα αγαπητές στο κοινό, ενώ η ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire, μία μπίρα με φρουτώδη γεύση και πλούσιο αφρό, έβαλε σε πειρασμό κάθε λάτρη του είδους.

Στο περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης παρουσιάστηκαν οι μπίρες της εταιρείας, εζα Premium Pilsener, εζα Fine Lager, εζα Alcohol Free, Pils Hellas, BLUE island, ODYSSEY White, ODYSSEY Red, ODYSSEY Dark Brune που ξεχωρίζουν για την μοναδική ποιότητα, τη γεύση και τα φίνα αρώματα τους που κλείνουν σε κάθε μπουκάλι την ελληνική παράδοση.

Κεντρικό στοιχείο του περιπτέρου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στη HO.RE.CA. ήταν η «σταγόνα», μια εντυπωσιακή κατασκευή εμπνευσμένη από το λογότυπο της εταιρείας μέσα στην οποία γινόταν 360ο προβολή  βίντεο για την εταιρεία και για το νέο πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης για νέους ζυθοποιούς. Το πρόγραμμα μαθητείας νέων ζυθοποιών έχει δημιουργηθεί από την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, και τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2018 με τη μορφή τριετούς εκπαίδευσης και τριμηνιαίων σπονδυλωτών σεμιναρίων. Η καινοτομία του προγράμματος αυτού βασίζεται στο συνδυασμό της θεωρητικής εκπαίδευσης και της πρακτικής εφαρμογής του αντικειμένου της ζυθοποιίας και του επαγγέλματος του ζυθοποιού, που πραγματοποιούνται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

Ο κ. Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης στη HO.RE.CA. μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε με τους επαγγελματίες του χώρου την αγάπη και το πάθος μας για την ελληνική μπίρα. Η φετινή έκθεση ήταν ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς παρουσιάσαμε την εζα Alcohol Free και την ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire, δύο νέες μπίρες που δημιουργήθηκαν με τη γνώση, αλλά κυρίως με το μεράκι των ανθρώπων μας και κέρδισαν το ενδιαφέρον των εκατοντάδων επισκεπτών του περιπτέρου μας. Σημαντική ήταν επίσης και η παρουσίαση του προγράμματος διττής εκπαίδευσης που υλοποιεί για πρώτη φορά η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, την έναρξη του οποίου αναμένουμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.»

 

ΕΖΑ Alcohol Free

Η μπίρα χωρίς αλκοόλ όπως πρέπει να είναι

Μια μπίρα απαλλαγμένη από ενοχές με γεμάτο σώμα, πλούσιο άρωμα και αναλλοίωτη αυθεντική γεύση, που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία της!

Η εζα Alcohol Free ήρθε να ανταποκριθεί στη ζήτηση για μια ποιοτική πρόταση, στην κατηγορία των alcohol-free beers, διατηρώντας όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν τις μπίρες της οικογένειας εζα, αγαπητές στο κοινό. Παράγεται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, μέσα από μια εξειδικευμένη διαδικασία παραγωγής που την κάνουν να ξεχωρίζει και να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση της, αποτελώντας μια διαφορετική πρόταση για όσους επιθυμούμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας μπίρα… alcohol free!

 

ODYSSEY DARK RHAPSODY - Calypso’s Desire

Ταξίδι περιπλάνησης και νοσταλγίας στις ιδιαίτερες γεύσεις του ζύθου

Βελούδινη, με σκούρο καστανό χρώμα και αρώματα που σε βάζουν σε πειρασμό. Πλούσιος κρεμώδης αφρός και τόσο φρουτώδης γεύση που δύσκολα της αντιστέκεσαι.

 

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρεία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρεία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρεία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, ΕΖΑ Premium Pilsener & EZA Fine Lager, BLUE Ιsland, ODYSSEY & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τη διεθνώς αναγνωρισμένη Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία