BACK TO
TOP
Brand name

Σημαντικές επαφές της Δωδώνη στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2018

Αυθεντικά, παραδοσιακά και καινοτόμα γαλακτοκομικά προϊόντα της, με πρωταγωνιστή το κυπριακό Χαλλούμι ΔΩΔΩΝΗ, το οποίο παράγεται στην υπερσύγχρονη μονάδα της εταιρίας στην Κύπρο παρουσίασε η ΔΩΔΩΝΗ στη Διεθνή Ετήσια Έκθεση Τροφίμων «Gulfood 2018», στο Ντουμπάι από τις 18 έως τις 22 Φεβρουαρίου, στην οποία συμμετείχε φέτος για πρώτη φορά.

Σημαντικές επαφές της Δωδώνη στη Διεθνή Έκθεση Gulfood 2018

1
0

Στελέχη της Δωδώνη ήρθαν σε επαφή τόσο με διανομείς όσο και με μεγάλους retailers από τη Μέση Ανατολή και από άλλες χώρες της Ασίας, με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και νέων συνεργασιών, αλλά και την περαιτέρω διείσδυση σε νέες χώρες και αγορές. Επιπλέον, ειδικοί της εταιρείας ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τις σημαντικές διαφορές μεταξύ του γνήσιου αυθεντικού Κυπριακού Χαλουμιού και των διαφόρων απομιμήσεων που παράγονται σε άλλες χώρες, προάγοντας τον ενδεδειγμένο τρόπο παραγωγής του συγκεκριμένου προϊόντος. 

Σημειώνεται πως το ποσοστό εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχει σημειώσει μεγάλη αύξηση, μέσω της διάθεσης αυθεντικών τυροκομικών προϊόντων και γιαουρτιών, ενώ θετική πορεία καταγράφουν οι εξαγωγές και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.

Ο κ. Βασίλης Βροχίδης, Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ  δήλωσε αναφορικά με τη συμμετοχή της εταιρείας στη Gulfood: «Η συμμετοχή της εταιρείας μας στη φετινή Gulfood αποδεικνύει την υψηλή σημασία που έχει για εμάς η περαιτέρω επέκταση των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ στο εξωτερικό, παράλληλα με τη διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης είχαμε την ευκαιρία να δείξουμε τα αμιγώς ελληνικά και κυπριακά τυριά μας στους μεγαλύτερους retailers διεθνώς, εκπαιδεύοντάς τους παράλληλα τις σημαντικές διαφορές μεταξύ του γνήσιου αυθεντικού Κυπριακού χαλουμιού και των διαφόρων απομιμήσεων που παράγονται στις διάφορες χώρες.»

Η Διεθνής Έκθεση Gulfood  αποτελεί την πιο σημαντική έκθεση τροφίμων για τις χώρες του Αραβικού Κόλπου και της Μέσης Ανατολής, αλλά και για αρκετές χώρες της Ασίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση κατά τη φετινή χρονιά υπήρξε η πιο επιτυχημένη που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, τόσο στη συμμετοχή εκθετών όσο και επισκεπτών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία