BACK TO
TOP
Brand name

Ασημένιο για το Armonia του Σακελλαρόπουλου στο Premio BIOLinternational 2018

Μια ιδιαίτερα μεγάλη τιμητική διάκριση για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου στον 23ο παγκόσμιο διαγωνισμό βιολογικών ελαιόλαδων Premio BIOLinternational 2018, ο οποίος αποτελεί τον κορυφαίο διαγωνισμό βιολογικού ελαιόλαδου σε όλο τον κόσμο.

Ασημένιο για το Armonia του Σακελλαρόπουλου στο Premio BIOLinternational 2018

1
0

Πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, στην πόλη Οστούνι, στην επαρχία του Πρίντεζι, στην ιστορική περιοχή της Απούλια, γνωστή και ως Λευκη πόλη από 21 έως 24 Μαρτίου 2018.

Η Οστούνι μετά την καταστροφή της από τον Αννίβα ξανακτίστηκε από Έλληνες ενώ το όνομα της προέρχεται από το ελληνικό Astu néon (Νεα πολη).

Συμμετείχαν πολυάριθμα αποκλειστικά βιολογικά ελαιόλαδα ( πάνω από 500 ) από πολλές χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι Η.Π.Α, η Κροατία, το Μαρόκο κλπ.

Όλα τα βιολογικά ελαιόλαδα αξιολογήθηκαν από ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου παγκοσμίου φήμης με τυφλή γευσιγνωσία ( panel expert tasters) .

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία βραβεύτηκαν για το  ARMONIA organic evoo τους με το ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ που αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση της προσπάθειας μας  επί 26 χρόνια για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας .

Είναι  για το  ARMONIA organic evoo το 4ο βραβείο στον BIOL international competition και το 78ο συνολικά βραβείο σε παγκόσμιους και διεθνείς διαγωνισμούς για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία