BACK TO
TOP
Brand name

Cocktail βραδιά από την ΕΟΣ Σάμου

H ΕΟΣ Σάμου διοργανώνει μια βραδιά «Samos Vin Doux Cocktails» την Παρασκευή 18 Μαΐου στο PIU VERDE, από τις 19.00 μ.μ.

Cocktail βραδιά από την ΕΟΣ Σάμου

1
0
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική cocktail βραδιά την Παρασκευή 18 Μαΐου μετά τις 19.00, στο καταπράσινο cafe-εστιατόριο PIU VERDE στο άλσος Παπάγου & 8ης Μεραρχίας. Δροσιστικές, καλοκαιρινές δημιουργίες με το πολυβραβευμένο διεθνώς  Samos Vin Doux ως βασικό συστατικό σε δυο cocktails: το Samos Spritzer και το Samos Breeze


Για όλους εσάς που έχετε δοκιμάσει και αγαπήσει το Samos Vin Doux του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου, σας προσκαλούμε σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων στον καλαίσθητο χώρο του PIU VERDE, έχοντας τη μοναδική εμπειρία ενός Samos Vin Doux Cocktail. Το Samos Spritzer αποτελείται από Samos Vin Doux, σόδα και φλούδα λεμονιού κι είναι ένα cocktail δροσερό και ευκολόπιοτο. Για εκείνους που αναζητούν μια πιο καλοκαιρινή νότα στο ποτήρι τους προτείνουμε το Samos Breeze,  ένα cocktail με Samos Vin Doux, χυμό μάνγκο, χυμό λεμόνι και το άρωμα φρεσκάδας από φύλλα δυόσμου.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μαγευτική έξοδο αφιερωμένη στα cocktails της Σάμου! Ταξιδέψτε στις μοναδικές γεύσεις του PIU VERDE και τα πλούσια, φρουτώδη αρώματα των cocktails του ΕΟΣ Σάμου, σε μια προσφορά γνωριμίας: Στο ένα, δοκιμάζετε ακόμη ένα! Για να μην χάσετε τίποτα σε απόλαυση…

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.


Το Προφίλ του Συνεταιρισμού:

Ο συνεταιρισμός της Σάμου ιδρύθηκε το 1934 και από τότε συγκεντρώνει, οινοποιείο και εμπορεύεται το σύνολο της παραγωγής των αμπελουργών-μελών του.  Το Σαμιώτικο κρασί, ειδικά το γλυκό, αποτελεί έναν από τους κυριότερους πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε χώρες όπως η Γαλλία – η μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά για τον Συνεταιρισμό – και άλλες 25 χώρες.)

Η οινική παραγωγή της Σάμου, οι γλυκείς και οι ξηροί της οίνοι, είναι μοναδικοί στην γεύση και την ποιότητά τους, καθώς συγκεντρώνουν όλες τις γευστικές ιδιαιτερότητες που τους προσδίδει η καλλιέργειά τους σε υψομετρικές αναβαθμίδες. Τα ξηρά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, Ψηλές Κορφές, Golden Samena, Aegean Breeze (Αγέρι του Αιγαίου) και Samena,  με το κρυστάλλινο χρώμα τους και τα έντονα φρουτώδη αρώματα, μας ταξιδεύουν σε έναν πρωτόγνωρο κόσμο γεύσεων.  Παράλληλα, η παραδοσιακή και αγαπημένη γεύση του γλυκού σαμιώτικου κρασιού, τονίζεται μέσα από τους επιδόρπιους οίνους της, Samos Grand Cru, Samos Nectar, Samos Anthemis και Samos Vin Doux, που μας προδιαθέτουν για ταξίδια γεύσεων συνοδεύοντας ιδανικά διάφορα πιάτα μαγειρεμένα με φρούτα καθώς και επιδόρπια.

Τον Μάρτιο του 2016, ξεκίνησε η στρατηγική συμμαχία του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ με την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων. Η συνεργασία αυτή, αποτελεί κομβικό σημείο για την περαιτέρω εμπορική ανάδειξη του πολυβραβευμένου Σαμιώτικου κρασιού και της ενίσχυσης της εμπορίας και εξαγωγής του στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samiaampelos.gr

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία