BACK TO
TOP
Brand name

Μπίρα χωρίς αλκοόλ από την Amstel

Με πρωταγωνιστές την κορυφαία οδηγό αγώνων, Jane Σαμπανίκου, αλλά και τον Δημήτρη Γιαμπουρά, εκπαιδευτής καλλισθενικής, η νέα ταινία της Amstel FREE αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη θέληση και τη δύναμη του να ακολουθείς αυτό που αγαπάς!

Μπίρα χωρίς αλκοόλ από την Amstel

5
0
Η Amstel μέσα απο το νέο της τηλεοπτικό σπότ για την μπίρα Amstel FREE στέλνει ένα θετικό μήνυμα σε όλους τους λάτρεις του κριθαριού. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή σου όπως τη θέλεις, χωρίς περιορισμούς! Επέλεξε να είσαι FREE από στερεότυπα, να εκφράζεσαι και να κάνεις ό,τι πιστεύεις! Ζήσε όπως εσύ θέλεις και απόλαυσε στο έπακρο τη στιγμή χωρίς συμβιβασμούς, έχοντας εσύ, και μόνο εσύ, τον έλεγχο. Γιατί αυτό σου προσφέρει η Amstel FREE: τις εμπειρίες, χωρίς συμβιβασμούς αλλά με συνειδητές επιλογές. Άλλωστε, ο μοναδικός συνδυασμός της από φυσικές βύνες κριθαριού και σιταριού, την καθιστά μια εξαιρετικής ποιότητας δροσιστική μπίρα με υπέροχη γεύση, για απόλαυση χωρίς όρια

Για όλους όσους είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση, πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις, ζουν έντονα και συναρπαστικά την κάθε στιγμή και την απολαμβάνουν … η ιδανική μπίρα είναι η Amstel Free.

Απολαύστε το νέο τηλεοπτικό σποτ ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.athenianbrewery.gr

 

 



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία