BACK TO
TOP
Brand name

H Bovillage σέρβιρε γαλλικό μοσχαρίσιο κρέατος στο Balcony

Σπαλομπριζόλα (entrecôte) με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά λαχανικά, σταβλίσια μπριζόλα (côte de bœuf) με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού Μεσολογγίου και πατάτες με δεντρολίβανο ήταν μερικά μόνο από τα ξεχωριστά εδέσματα που είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι πελάτες του εστιατορίου Balcony, στην οδό Βείκου 1 στο Κουκάκι.

H Bovillage σέρβιρε γαλλικό μοσχαρίσιο κρέατος στο Balcony

3
0

Τα πιάτα προσέφερε η μάρκα Bovillage συνώνυμη του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ποιότητας από τις κρεοπαραγωγικές φυλές όπως η Charolaise, η Limousine και η Blonde d’Aquitaine που εκτρέφονται με φυσικό & εκτατικό τρόπο.

Κατά την διάρκεια της προωθητικής ενέργειας στο εστιατόριο Balcony, που διήρκησε από τις 18 Μαίου έως τις 3 Ιουνίου 2018, οι επισκέπτες του εστιατορίου είχαν την ευκαιρία να γευτούν ξεχωριστές συνταγές ειδικών κοπών του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος, ιδανικές για τις υψηλές απαιτήσεις του χώρου της εστίασης και που αναδεικνύουν τα υψηλά χαρακτηριστικά του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος ενώ προσφέρουν κομμάτια τρυφερά και με πλούσια γεύση.

Πρωταγωνιστές ήταν η σπαλομπριζόλα (entrecôte) με σάλτσα κόκκινου κρασιού και ψητά λαχανικά, η σταβλίσια μπριζόλα (côte de bœuf) με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ανθό αλατιού Μεσολογγίου και πατάτες με δεντρολίβανο, το διάφραγμα (onglet), με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας και σάλτσα harissa αλλά και η ‘αράχνη’ - μια ξεχωριστή γαλλική κοπή (“araignée”) - με μαρμελάδα λεμονιού & τσίλι, και πουρέ καρότου.

Σκοπός της δράσης ήταν, μέσα από την γευστική αυτή εμπειρία, να γνωρίσουν οι καταναλωτές - αλλά και οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης - τις αξίες της μάρκας Bovillage και να γευτούν την ξεχωριστή του ποιότητα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία