BACK TO
TOP
Brand name

Φακές Beluga από την 3αλφα

Οι μαύρες φακές Beluga είναι το νέο προϊόν της 3αλφα, το οποίο εντάσσεται στην γκάμα της εταιρείας. Πρόκειται για φακές μικρές, λαμπερές και σε σχήμα χάντρας, σαν το χαβιάρι Beluga, οι οποίες είναι πλούσιες σε σίδηρο, φυτικές ίνες και πρωτεΐνες.

Φακές Beluga από την 3αλφα

1
0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι φακές Beluga 3αλφα εντάσσονται διατροφικά στις υπερτροφές, λόγω των ευεργετικών συστατικών που περιέχουν, είναι εξαιρετικά νόστιμες και μπορούν να μαγειρευτούν με πολλούς και εύκολους τρόπους. Μπορούν να συνοδεύσουν τις κρύες σαλάτες, να σερβιριστούν σαν συνοδευτικό ενός κυρίως πιάτου, ακόμα και να μαγειρευτούν σαν κλασική σούπα. Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, οι φακές Beluga 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ισορροπημένη μεσογειακή διατροφή και δίαιτα.

«Η εταιρεία 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., που εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή, καινοτομεί για άλλη μία φορά και φέρνει στο τραπέζι μας, όπως πάντα, τα καλύτερα όσπρια και ρύζια, φροντίζοντας με αγάπη και μεράκι τις αξίες της ελληνικής οικογένειας και καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία