BACK TO
TOP
Brand name

Fish Μasterclass από Νηρέα στο προσωπικό της ΑΒ Βασιλόπουλος

Δύο εκπαιδευτικές ημερίδες σε επιλεγμένο προσωπικό από τα τμήματα Ιχθυοπωλείου των καταστημάτων του ΑΒ Βασιλόπουλου, μέλους του Ομίλου Ahold Delhaize, οργάνωσε τον Ιούνιο ο Νηρέας.

Fish Μasterclass από Νηρέα στο προσωπικό της ΑΒ Βασιλόπουλος

2
0

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τη μονάδα μας στο Αλιβέρι όπου παρακολούθησαν από κοντά τον τρόπο αλίευσης και διαλογής των ψαριών μας και κατόπιν ξεναγήθηκαν στο συσκευαστήριό μας.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν ένα πλήρες εκπαιδευτικό σεμινάριο στο ξενοδοχείο Negroponte Resort στην Ερέτρια με ομιλίες από την Εμπορική Διεύθυνση και το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου μας, καθώς επίσης και από 2 επιστημονικές συνεργάτιδες της εταιρείας μας, την κα Ν. Καρακατσούλη και την κα Κ. Παπαγεωργίου, ειδικευμένες σε θέματα ιχθυολογίας και διατροφικής αξίας.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επίδειξη μαγειρικής από τον γνωστό σεφ Γιώργο Τσούλη ο οποίος έδωσε συμβουλές φιλεταρίσματος και καθαρίσματος των ψαριών, ενώ μαγείρεψε και 2 συνταγές με τσιπούρα και λαβράκι του Νηρέα, τις οποίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Νηρέα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και την πλήρη ικανοποίησή του σχετικά με τη διοργάνωση και το περιεχόμενο των σεμιναρίων, δίνοντας μας ένα ακόμη κίνητρο για νέες πρωτοβουλίες που θα μεταδώσουν τη γνώση, το πάθος και την αγάπη μας γι’ αυτά τα υπέροχα, θρεπτικά και ποιοτικά προϊόντα που παράγονται στις θάλασσές μας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία