BACK TO
TOP
Brand name

Samos Vin Doux με φόντο την μαγευτική Σαντορίνη

Στη μαγευτική Σαντορίνη και στο εστιατόριο-bar «ΜΥΛΟΣ», το οποίο έχει συγκεντρώσει πλήθος βραβεύσεων για την εκλεκτή του κουζίνα και τους οινογευστικούς συνδυασμούς ποιότητας που παρουσιάζει, την Παρασκευή 20 Ιουλίου δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό menu degustation στο οποίο το Samos Vin Doux του ΕΟΣ Σάμου είχε περίοπτη θέση.

Samos Vin Doux με φόντο την μαγευτική Σαντορίνη

0
0

Ο chef του «Μylos» Adam Kontovas μαζί με τον chef της «Χύτρας» Τάσο Μάντη και τον pastry chef της «Σπονδής» Σπύρο Πεδιαδιτάκη, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν με μεράκι και γνώση ένα απολαυστικό μενού, βασισμένο στα καλύτερα υλικά του τόπου, συνδυασμένο με ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα που ξεχωρίζουν, όπως το «λευκό μοσχάτο Σάμου» στην γλυκιά έκφραση του Samos Vin Doux.

Στην επιλογή των οίνων που συνόδευσαν μοναδικά αυτό το επιτυχημένο event, ο καλύτερος sommelier της Ελλάδος (2016) Άρης Σκλαβενίτης, έδωσε την προσωπική του πινελιά επιλογής ποιότητας, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της οινολογικής του κατάρτισης και διεθνούς εμπειρίας.

Απ’ τα καλύτερα στο είδος του, το bar-εστιατόριο Μylos στο Φηροστεφάνι ξεχωρίζει μακράν για την ποιότητα των «ψαγμένων» οινογευστικών του προτάσεων, με το αβαντάζ μιας συγκλονιστικής θέας στην καλντέρα και το ηφαίστειο και το δημιουργικό πνεύμα εκείνων που επιμελούνται τις παρουσιάσεις αυτές.

Οι εκλεκτοί της γεύσης και της απόλαυσης, δήλωναν ενθουσιασμένοι πως το Samos Vin Doux με φόντο το ηφαίστειο της Σαντορίνης, αποτελεί έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό μοναδικής φρουτώδους ανάσας στην καρδιά του καλοκαιριού!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία