BACK TO
TOP
Brand name

Η Accademia Pizzaioli φιλοξένησε την Accenture σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό workshop!

Η Accademia Pizzaioli Greece, συνεχίζοντας και τους καλοκαιρινούς μήνες τα team bonding events που διοργανώνει στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, υποδέχθηκε την εταιρεία Accenture στις 19 Ιουλίου 2018 για ένα ενδοεταιρικό workshop αφιερωμένο στα μυστικά της τέχνης της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας!

Η Accademia Pizzaioli φιλοξένησε την Accenture σε ένα αξέχαστο γαστρονομικό workshop!

4
0

Ο Ιταλός σεφ της Ακαδημίας, δίνοντας τις γαστρονομικές κατευθύνσεις του στους συμμετέχοντες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, προσάρμοσε τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του event στην ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της δημιουργικότητας και του ομαδικού πνεύματος. Το πρόγραμμα, χωρισμένο σε θεωρητικό και πρακτικό μέρος, ενίσχυσε διαδραστικά τη συνεργασία των εργαζομένων της Accenture, οι οποίοι πειραματίστηκαν μαγειρικά με «αέρα Ιταλίας», σε έναν χώρο αρωμάτων και γεύσεων. Οι αναμνηστικές φωτογραφίες και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης ολοκλήρωσαν με χαμογέλα το αξέχαστο team bonding event της Accenture, δίνοντας ραντεβού με την Accademia Pizzaioli για ακόμη ένα μελλοντικό γαστρονομικό ραντεβού!

Η διάσημη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας, με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα που θέλουν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής πίτσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.accademia-pizzaioli.gr και οργανώστε ένα αξέχαστο team bonding event!

Ξένια Μακρυκώστα Υπεύθυνη Τμήματος Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Τηλ.: 2109750974, Email: info@accademia-pizzaioli.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία