BACK TO
TOP
Περιηγήσεις

Περίπατοι και γευσιγνωσίες στο Κτήμα Κοκοτού στις Ανοιχτές Πόρτες

Να ξεναγηθούν στον αμπελώνα, το οινοποιείο και την υπόγεια κάβα του «Κτήματος Κοκοτού», να δοκιμάσουν τα κρασιά του και να περπατήσουν στο μονοπάτι του έχουν τη δυνατότητα όσοι το επισκεφθούν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου, καθώς συμμετέχει στις Ανοιχτές Πόρτες 2015.

Περίπατοι και γευσιγνωσίες στο Κτήμα Κοκοτού στις Ανοιχτές Πόρτες

3
0

Συγκεκριμένα, η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11:00 έως τις 18:00. ​

Ο περίπατος ξεκινά από τον βιολογικό λαχανόκηπο, τον ελαιώνα, τον ορνιθώνα και τα μελίσσια του Κτήματος, συνεχίζει στον αμπελώνα, το οινοποιείο και καταλήγει, διασχίζοντας τον οπωρώνα, στις Οινοδιαδρομές... την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα γευσιγνωσίας, απέναντι από το εκκλησάκι του Αη Γιώργη του Μεθυστή!

Συνολικό μήκος διαδρομής: 1460μ. Δείτε αναλυτικά στο: http://bit.ly/19Cw84R

Μαζί θα είναι το catering La Chocolatière (www.lachocolatiere.gr) που θα σερβίρει φαγητό σε πολύ λογικές τιμές (hamburger, pasta, hot dogs κ.λπ.).

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» αποτελούν μία πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού που έχει καθιερωθεί πλέον και στην χώρα μας, με αποτέλεσμα πολλά οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα να υποδέχονται αυτό το Σαββατοκύριακο το οινόφιλο κοινό που ενδιαφέρεται να γνωρίσει περισσότερα για την παραγωγική διαδικασία του κρασιού.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία