BACK TO
TOP
Περιηγήσεις

Γαστρονομικό γλέντι και όχι μόνο στο ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ στις Ανοιχτές Πόρτες

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου από τις 11 το πρωί έως τις 7 το βράδυ, το ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ, όπως και όλοι οι οινοπαραγωγοί-μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που ανήκουν στο οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», περιμένουν τους φίλους του κρασιού στα επισκέψιμα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, εκδηλώσεις, δώρα και πολλές εκπλήξεις!

Γαστρονομικό γλέντι και όχι μόνο στο ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ στις Ανοιχτές Πόρτες

4
0

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται φέτος για 12η συνεχή χρονιά στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» έχοντας καθιερωθεί πλέον τα τελευταία χρόνια και στους υπόλοιπους «Δρόμους του Κρασιού» της Ελλάδας!

Στόχος της εκδήλωσης είναι το κάθε οινοποιείο που συμμετέχει να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο γεγονός γύρω από το κρασί σε εορταστικό κλίμα που θα προσκαλέσει τον καταναλωτή στο χώρο παραγωγής του.

Οι επισκέπτες των οινοποιείων,  θα μπορούν να αγοράσουν κρασιά σε ειδικές τιμές αλλά και να συμμετέχουν σε κλήρωση δώρων, εφόσον συμπληρώσουν το σχετικό δελτίο συμμετοχής.

Στο πλαίσιο αυτής της γιορτής το ΚΤΗΜΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ έχει προγραμματίσει διάφορες εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο. Σας περιμένουμε στο χώρο του οινοποιείου στα Άβδηρα Ξάνθης για να γιορτάσουμε μαζί.

www.ktima-vourvoukeli.gr , info@ktima-vourvoukeli.gr , T: 2541051580

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 20.00
Κρασί, μουσική και κινηματογράφος.

Το Kτήμα Βουρβουκέλη & η κινηματογραφική Λέσχη της ΦΕΞ οργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στο κρασί. Εξαιρετικές εικόνες, ήχοι και γεύσεις κρασιού σε πρώτο πλάνο. Από τις 20:00 και έπειτα Θα προβληθούν ταινίες μικρού μήκους και ντοκιμαντέρ με θέμα το κρασί και την φύση .

Κυριακή 10 Μαΐου 2015 και ώρα 11.00
Θράκης Γαστρονομικό Γλέντι

Το Κτήμα Βουρβουκέλη , ο σύλλογος μανιταρόφιλων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το χορευτικό εργαστήρι της ΦΕΞ, παρουσιάζουν τη Θράκη του γλεντιού. Άφθονο κρασί, γεύσεις από την Ξανθιώτικη γη και πολύ χορό και τραγούδι από το χορευτικό εργαστήρι της ΦΕΞ.
Ελάτε να περπατήσουμε παρέα σε γευστικά μονοπάτια χρησιμοποιώντας Μανιτάρια και τοπικά προϊόντα της περιοχής μας .
ελάτε να μαγειρέψουμε παρέα με τα μανιτάρια της περιοχής μας , τα παραδοσιακά ζυμαρικά της Σοφίας από το Σούνιο Ξάνθης και τα προϊόντα από τα Κρεοπωλεία Μπατζακίδη από την Ξάνθη .

http://www.fex.org.gr

http://www.sofiasgeuseis.gr

http://www.mpatzakidis.gr

Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιείται ενημέρωση από τον σύλλογο μανιταρόφιλων ΑΜΘ για τα είδη μανιταριών της περιοχής μας και όχι μόνο .

https://www.facebook.com/groups/MAMTH/

Θα γίνεται ξενάγηση στους χώρους του κτήματος και στην εικαστική έκθεση Μικρή πινακοθήκη της ΦΕΞ ΙΙ που περιλαμβάνει έργα σημαντικών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και τις δυο ημέρες από τις 11:00 έως τις 19:00. Οι ξεναγήσεις είναι προκαθορισμένες να γίνονται κάθε μια ώρα από τον οινοποιό Οδυσσέα Βουρβουκελη .

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στα οινοποιεία, τις οινικές διαδρομές και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις (ξενώνες, εστιατόρια, εργαστήρια παραδοσιακών προϊόντων), για τις διανυκτερεύσεις, τα γεύματα και τις αγορές σας, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες www.winesofnorthgreece.gr και www.wineroads.gr, στο www.facebook.com/winesofnorthgreece ή να επικοινωνήσετε: τ. 2310 281617, e. info@wineroads.gr  

www.ktima-vourvoukeli.gr , info@ktima-vourvoukeli.gr , T: 2541051580

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία