BACK TO
TOP
Περιηγήσεις

Συμμετοχή του ΕΠΑΜΑΘ στην «KavalaExpo 2016»

Η ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και η ευαισθητοποίηση του κοινού στην αναγκαιότητα προστασίας των υγροτόπων, αποτελεί κύριο στόχο της συμμετοχής, για πρώτη χρονιά, του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, στην εμπορική έκθεση KAVALAEXPO 2016.

Συμμετοχή του ΕΠΑΜΑΘ στην «KavalaExpo 2016»

2
0
Στόχος της δράσης είναι η πληροφόρηση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής καθώς και η ανάδειξη του ξεχωριστού και πλούσιου οικοσυστήματος του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που βρίσκεται δίπλα μας, ως εναλλακτικό προορισμό τουρισμού.

Η ενημέρωση των επισκεπτών και κατοίκων θα γίνει μέσω της διανομής ποικίλου υλικού ενημέρωσης σχετικά με τις διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει ο επισκέπτης και τη σπανιότητα των ειδών της προστατευόμενης περιοχής. Παράλληλα, θα γίνεται προβολή ενός 20΄ βίντεο με μοναδικά πλάνα από το Εθνικό Πάρκο και τα σπάνια είδη ζώων.

Η προβολή και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ενός αναπόσπαστου τμήματος της περιβαλλοντικής κληρονομίας της περιοχής και της τοπικής κουλτούρας είναι καίριας σημασίας.

Ο Φορέας Διαχείρισης θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ, στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης», στη Νέα Καρβάλη Καβάλας από τις 7 έως και τις 12 Οκτωβρίου

Ώρες λειτουργίας:
08 & 09 Οκτωβρίου από τις  10:00 έως 22:3
10 έως12 Οκτωβρίου από τις  17:00 έως 22:30
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία