BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Σε ένα μήνα η μελέτη για το πριμ των νέων Βιολογικών

Στην ανάθεση για τη μελέτη του ύψους των πριμ για τα νέα προϊόντα που θα μπουν στο Μέτρο Βιολογικής Γεωργίας (Ρόδια, Ακτινίδιο, Συκιά, Μικρόκαρπες Δάσους, Αβοκάντο, Ακρόδρυα, Καπνός, Φυλλώδη Λαχανικά, Σταυρανθή, Βολβώδη, Καρότο, Πατάτα, Φραγκόσυκα), προχώρησαν οι διαχειριστικές αρχές, απευθύνοντας σχετική πρόσκληση προς το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Συνέλευση και εκλογές για τους αποφοίτους του ΓΠΑ

2
0
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στην πρόσκληση αντικείμενο της προς ανάθεση μελέτης είναι ο υπολογισμός και η τεκμηρίωση των πρόσθετων δαπανών, της απώλειας εισοδήματος και του κόστους συναλλαγής που συνεπάγεται για τους γεωργούς η εφαρμογή του μέτρου 11 Βιολογική Γεωργία στις παρακάτω καλλιέργειες

Ροδιά, Ακτινίδιο, Συκιά, Μικρόκαρπες Δάσους, Αβοκάντο, Ακρόδρυα, Καπνός, Φυλλώδη Λαχανικά, Σταυρανθή, Βολβώδη, Καρότο, Πατάτα, Φραγκόσυκα.

Να σημειωθεί ότι η μελέτη πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι τα παραπάνω προϊόντα δεν θα συμπεριλαμβάνονται στην επικείμενη πρόσκληση και θα αφορούν το έτος δεσμεύσεων 2018.

Αναλυτικά: Πρόσκληση εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  για  την ανάθεση  του  έργου: «Μελέτη για τον υπολογισμό ενίσχυσης για την εφαρμογή του Μέτρου 11 Βιολογική Γεωργία » στο πλαίσιο του προγράμματος «Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία