BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Ως 16 Γενάρη ενστάσεις για βιολογικά 2014 στην Καλαμάτα

Ενστάσεις ως 16 Ιανουαρίου υποβάλλουν οι βιοκαλλιεργητές για τη νέα πενταετία του 2014.

1
0

Ειδικότερα, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας (Καλαμάτα), ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2014 (Νέα Πενταετία), έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από Τρίτη 10 Ιανουαρίου έως Δευτέρα 16 του μήνα. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στο Διοικητήριο, Καλαμάτα.

Επισημαίνεται ότι ο φάκελος πληρωμής έχει διαβιβαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ  προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στο Διοικητήριο ,Καλαμάτα, Γραφείο 205, στο τηλέφωνο 27213-61205.   

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία