BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Ενστάσεις για βιολογική κτηνοτροφία 2014 στη Μεσσηνία ως 30 Γενάρη

Τις ενστάσεις τους από τις 24 Ιανουαρίου μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 30 του μήνα καλούνται να υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί της Μεσσηνίας σχετικά με τις καταστάσεις πληρωμής για τη βιολογική κτηνοτροφία του 2014, που αναρτήθηκαν.

3
0

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας (Καλαμάτα), ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2014, έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από την Τρίτη 24 Ιανουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 του μήνα.

Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στο Διοικητήριο, Καλαμάτα.

Επισημαίνεται ότι ο φάκελος πληρωμής έχει διαβιβαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας στο Διοικητήριο, Καλαμάτα, Γραφείο 214, στο τηλέφωνο 27213-61214.

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία