BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Ημερίδα για τις Βιολογικές Καλλιέργειες από τον ΟΠΕΚΕΠΕ Λέσβου

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, ο ΟΠΕΚΕΠΕ Λέσβου διοργανώνει εκδήλωση για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που αφορούν στη Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λέσβου.

4
0

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, ο ΟΠΕΚΕΠΕ Λέσβου διοργανώνει εκδήλωση για τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που αφορούν στη Βιολογική Γεωργία και Κτηνοτροφία την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η προϊσταμένη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής και Αιγαίου Γεωργία Φούζα και στελέχη του Οργανισμού.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν στη διάρκεια της εκδήλωσης είναι τα κριτήρια επιλεξιμότητας δικαιούχων, τα κριτήρια επιλεξιμότητας εκτάσεων-ζώων, οι δεσμεύσεις προγράμματος, η διαδικασία υποβολής αίτησης από τον παραγωγό, η διαδικασία ελέγχου των αιτήσεων, η διαδικασία ενστάσεων, ο υπολογισμός μέγιστου ετήσιου ποσού ενίσχυσης, η απόφαση ένταξης και η διαδικασία πληρωμής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία