BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Αθρόα συμμετοχή στη Βιολογική λέει η Ένωση Φορέων Πιστοποίησης

Τη μεγάλη συμμετοχή των αγροτών στο πρόγραμμα της Βιολογικής Γεωργίας, χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, αναφέροντας παράλληλα πως ελπίζει η πλειονότητα των Παραγωγών να περάσει επιτυχώς τους απαραίτητους ελέγχους.

1
0

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων χαιρετίζει το μεγάλο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν οι Παραγωγοί για την ένταξη τους στη Βιολογική Γεωργία, αξιοποιώντας το Μέτρο 11 του Π.Α.Α. 2014-2020, η προθεσμία του οποίου έληξε στις 13/3/2017 με μεγάλη συμμετοχή των Παραγωγών.

Αποδεικνύεται πλέον η αναγκαιότητα για στροφή στην Βιολογική Γεωργία μεγάλου αριθμού Παραγωγών, οι οποίοι εκτιμούν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα, η μείωση των εισροών και ταυτόχρονα η προστασία του περιβάλλοντος, στα πλαίσια της Βιολογικής Γεωργίας, είναι η κατάλληλη συνταγή για την πολυπόθητη έξοδο από την κρίση. Ελπίζουμε, στο επόμενο διάστημα,  η πλειονότητα των Παραγωγών να περάσει  επιτυχώς τους απαραίτητους ελέγχους και να ανοίξουμε όλοι μαζί, μία νέα σελίδα για την Βιολογική Γεωργία στη χώρα μας.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης

Φορέων Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία