BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Συγνώμη λάθος η αιτιολογημένη γνώμη για φορείς

«Συγνώμη λάθος» ήταν με λίγα λόγια η απάντηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα προς τους εκπροσώπους των φορέων πιστοποίησης, οι οποίοι υπέστησαν το βάρος της… αιτιολογημένης γνώμης με την εισήγηση μάλιστα της «άρσης της άδειας» για παραπτώματα, τα οποία υπόκεινται στη σφαίρα της συνήθους γραφειοκρατίας.

Aιτιολογημένη γνώμη για άρση έγκρισης Φορέων

5
1

Σε συνάντηση εκπροσώπων των 8 φορέων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου στα γραφεία του ΕΛΓΟ και διήρκεσε περισσότερο από 3 ώρες, ούτε λίγο ούτε πολύ υπηρεσιακοί και διοικητικά στελέχη δέχθηκαν ότι η αιτιολογημένη γνώμη είχε στοιχεία υπερβολής και θα ανακληθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Αφέθηκε μάλιστα να εννοηθεί ότι ο υπερβάλλων ζήλος εκ μέρους το ΕΛΓΟ εκδηλώθηκε μετά από παροτρύνσεις της Αχαρνών 2, όπου τον πρώτο λόγο είχε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης και ο διευθυντής του υπουργού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι των φορέων πιστοποίησης έφθασαν στα γραφεία του ΕΛΓΟ Δήμητρα με άγριες διαθέσεις και κατέστησαν εξ αρχής σαφές ότι αν ο οργανισμός εμμείνει στην απόφασή του, τότε κι αυτοί με τη σειρά τους θα μετέλθουν παντός νομικού ή άλλου πρόσφορου μέσου.

Αναλυτικό ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες της 3ωρης συζήτησης στην Agrenda του Σαββάτου 1ης Απριλίου

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

30-03-2017 00:07Αγρότης

Όπου πρόγραμμα με € βλέπεις δίπλα το όνομα ΕΛΓΟ

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία