BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Η A CERT στον παγκόσμιο χάρτη πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων

Απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αδειοδοτήθηκε η «Α CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ» για τον έλεγχο και την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων που παράγονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και εισάγονται από αυτές τις χώρες στην ΕΕ.

Η A CERT στον παγκόσμιο χάρτη πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων

6
0
Ακολουθεί αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου:
«Η “Α CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης ΑΕ” αδειοδοτήθηκε απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32016R2259) για τον έλεγχο και την πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων που παράγονται σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 834/2007 και εισάγονται από αυτές τις χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τον Καν. (ΕΚ) 1235/2008.
 
Η A CERT είναι ο μοναδικός Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης που έχει τη δυνατότητα να πιστοποιεί βιολογικά προϊόντα σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η A CERT με πολυετή εμπειρία στον τομέα της πιστοποίησης και ειδικότερα στον τομέα της Βιολογικής Γεωργίας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες πιστοποίησης και κατατάσσεται στους πλέον αναγνωρίσιμους Οργανισμούς Πιστοποίησης του χώρου τόσο στην Ελλάδα όσο και Διεθνώς
 
Οι Ελληνικές επιχειρήσεις βιολογικών προϊόντων μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη νέα δυνατότητα που τους παρέχεται μέσω της A CERT επεκτείνοντας τις δραστηριότητές τους και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.»
Δείτε εδώ αναλυτικά τον πίνακα με τις χώρες για τις οποίες η A CERT αδειοδοτήθηκε και οι αντίστοιχοι κωδικοί αριθμοί που της αποδόθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία