BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Παραστατικά εξόφλησης αναλύσεων βιοκαλλιεργητών

Να καταθέσουν οι βιοκαλλιεργητές ενταγμένοι στο Μέτρο 11 «Βιολογική Γεωργία» ηλεκτρονικά τα παραστατικά εξόφλησης των εργαστηριακών αναλύσεων και πιστοποίησης καλεί ο ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με σχετική απόφαση.

Παραστατικά εξόφλησης αναλύσεων βιοκαλλιεργητών

1
0

Συγκεκριμένα, οι δικαιούχοι του Μέτρου 11 καταθέτουν ηλεκτρονικά στην διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/Organics16/) τα παραστατικά συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων, ήτοι:

•παραστατικά του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) για το κόστος των εργαστηριακών αναλύσεων για τις δράσεις 11.1.1. και 11.2.1 συνοδευόμενα από παραστατικά εξόφλησης,

•παραστατικά του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (ΚΦΑΣ) για το κόστος πιστοποίησης ξεχωριστά για τη δράση 11.2.1, συνοδευόμενα από παραστατικά εξόφλησης,

Βρείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο: Υποβολή παραστατικών συμμόρφωσης στο Μέτρο 11 της Βιολογικής.pdf

Η ανάρτηση των παραστατικών στην διαδικτυακή εφαρμογή θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 26 Μαρτίου 2018. Το σύνολο των παραστατικών για το πρώτο έτος εφαρμογής θα πρέπει να έχουν εκδοθεί και εξοφληθεί στο διάστημα από 31/5/2017 (έναρξη δεσμεύσεων 1ου έτους εφαρμογής) έως την ημερομηνία κατάθεσης. Σημειώνεται ότι, το παραστατικό θα πρέπει να αναφέρει στην περιγραφή “Για την ενταγμένη εκμετάλλευση στη Δράση 11.1.1 ή 11.2.1 του Μέτρου 11 του Π.Α.Α. 2014-2020. 1ο Έτος Εφαρμογής 2017”.

Το σύνολο των παραστατικών (χωρίς ΦΠΑ) θα πρέπει να είναι εξοφλημένα προκειμένου να ληφθούν υπόψη για την επιλεξιμότητα της δαπάνης. Σε περίπτωση που το ποσό του εκδιδόμενου παραστατικού είναι μεγαλύτερο του εκάστοτε ισχύοντος ορίου εγχρήματης συναλλαγής σύμφωνα με τον ΚΦΑΣ, θα πρέπει επιπλέον να επισυναφθεί και αποδεικτικό/α πληρωμής με τη χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία