BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Έως 26 Μαρτίου παραστατικά ειδικών διατάξεων για το Μέτρο 11 της Βιολογικής

Περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 26 Μαρτίου έχουν οι δικαιούχοι του Μέτρου 11 προκειμένου να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τα παραστατικά συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων. Εν τω μεταξύ, ούτε τι να σπείρουν, ούτε πως να κινηθούν στις δηλώσεις ΟΣ∆Ε γνωρίζουν οι καλλιεργητές που περιµένουν την προκήρυξη της Βιολογικής, η οποία έστω και κουτσουρεµένη από κονδύλια, µπορεί να αποτελέσει ένα καλό εισόδημα, ειδικά στα ορεινά και σε εκµεταλλεύσεις µε ξηρικά αγροτεµάχια.

Με προσκόμιση τιμολογίων το πριμ στη Βιολογική ζητούν οι παραγωγοί

1
0

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ενημερώνονται οι ενταγμένοι παραγωγοί στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, ότι έχει ενεργοποιηθεί στο πληροφοριακό σύστημα που υποστηρίζει το Μέτρο η διαδικασία καταχώρησης των παραστατικών ειδικών διατάξεων σύμφωνα με την εγκύκλιο με αριθμό 10521/29.1.2018 του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (Α.Δ.Α.: 6ΣΨ446ΨΧΞΧ-ΨΗΕ).

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διαδικτυακή εφαρμογή του Μέτρου (https://p2.dikaiomata.gr/Organics16) με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών τα παραστατικά συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων.

Υπενθυμίζεται πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής για το πρώτο έτος εφαρμογής είναι μέχρι και τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία