BACK TO
TOP
Βιολογική Παραγωγή

Πολιτική διαχείριση και στη βιολογική κτηνοτροφία φέρνει αντιδράσεις

Για µεθοδεύσεις που οδήγησαν την ανακατανοµή των πόρων µεταξύ Περιφερειών της Βιολογικής Κτηνοτροφίας σε γνωστούς και φίλους, κάνουν λόγω επιλαχόντες κυρίως από τη Θεσσαλία και τη ∆υτική Ελλάδα, µε την αύξηση κατά 15 περίπου εκατ. ευρώ των κονδυλίων στην Κρήτη να έχει προκαλέσει µεγάλη εντύπωση.

Πολιτική διαχείριση και στη βιολογική κτηνοτροφία φέρνει αντιδράσεις

9
0

Με τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων πλέον να έχουν βγει τα περιθώρια για µία υπερδέσµευση ώστε να µπουν κι άλλοι στο Μέτρο (π.χ η Θεσσαλία χρειάζεται ακόµα 5 εκατ. ευρώ) έχουν στενέψει µε δεδοµένο ότι οι αιτήσεις ΟΣ∆Ε που αποτελούν και αίτηση πληρωµής για φέτος, λήγουν την Παρασκευή 15 Ιουνίου.

«∆εν µπορεί να υπάρχει κτηνοτρόφος που µε τα ίδια µόρια στη Θεσσαλία να είναι εκτός του Προγράµµατος και στην υπόλοιπη Ελλάδα να εντάσσεται. Αυτό δηµιουργεί ένα κόστος ανισότητας και µια έλλειψη ισονοµίας και ισοπολιτείας», ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού µετά την ανακοίνωση για την ανακατανοµή των πόρων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στη Agrenda που κυκλοφορεί το Σάββατο 9 Ιουνίο μαζί με την ειδική έκδοση για τη Φορολογία των Αγροτών

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία