BACK TO
TOP
Profi

H προστασία της παραγωγής μοναδικός γνώμονας της Hellagro

Η Hellagro προσφέρει υλικά χορτοδεσίας με συγκεκριμένες προδιαγραφές και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον και την προστασία της συγκομιδής και της προσπάθειας του αγρότη.

Νέα συνεργασία από την Hellagro Α.Ε.

1
0

Η εταιρεία Hellagro εδώ και 15 χρόνια διαθέτει στην αγορά επώνυμα υλικά χορτοδεσίας, όπως το δίχτυ χορτοδεσίας ATLAS, ο Σπάγκος χορτοδεσίας EXTRA, το Φιλμ ενσιρωσης SILOGRASS PLUS 5, και το Ασπρόμαυρο φιλμ ενσίρωσης SILOMAX.
Τα συγκεκριμένα υλικά είναι κατασκευασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στις χώρες της Μεσογείου. Οι συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας κατά τις περιόδους που χρησιμοποιούνται τα συγκεκριμένα υλικά, τα θέτουν σε σκληρή δοκιμασία, με συνέπεια να απαιτούνται ανώτερες προδιαγραφές ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία. Όλα τα προϊόντα της Hellagro διαθέτουν μοναδική αρίθμηση για την ιχνηλασιμότητά τους.

Ένα από τα πλέον γνωστά υλικά είναι το δίχτυ χορτοδεσίας ATLAS. Το  εργοστάσιο παραγωγής του, τροφοδοτεί το 70% της παγκόσμιας αγοράς με το συγκεκριμένο υλικό. Χαρακτηρίζεται από πλέξη 30% πιο βαριά σε σχέση με τα υπόλοιπα δίχτυα της αγοράς, με αποτέλεσμα, να εγγυάται την ασφαλή τύλιξη των δεμάτων και τη διατήρησή τους για περισσότερο χρονικό διάστημα. Οι διαθέσιμες διαστάσεις καλύπτουν κάθε τύπο μηχανής εξασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη του δέματος από άκρη σε άκρη. Απώτερη συνέπεια είναι η χρήση λιγότερης ποσότητας υλικού για το τύλιγμα του κάθε δέματος, σε σύγκριση με άλλα δίχτυα που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Επίσης, διαθέτει προστασία από τη UV ακτινοβολία και προειδοποίηση για το τελείωμα του υλικού.

Ο σπάγκος χορτοδεσίας EXTRA προέλευσης Δυτικής Ευρώπης, αποτελεί προϊόν ευρέως αναγνωρισμένο στην Ευρώπη και χαρακτηρίζεται από εγγυημένο μήκος για κάθε τύπο (130, 150, 350, 400) καθώς και σταθερό βάρος ανά ζευγάρι. Τα παραπάνω στοιχεία δεν τηρούνται πάντα από αντίστοιχα υλικά που προσφέρονται από ανταγωνιστικές εταιρείες του κλάδου, με συνέπεια να διατίθενται στην αγορά οικονομικότερα υλικά τα οποία όμως είναι φτωχότερα σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, προκειμένου να διασφαλίσουμε σταθερή ποιότητα. Αυτή την αξιοπιστία δεν διαθέτουν υλικά του ανταγωνισμού που δεν παράγονται σταθερά κάθε χρόνο στα ίδια εργοστάσια.

Καινοτόμο υλικό της εταιρείας τα τελευταία χρόνια αποτελεί το φιλμ ενσίρωσης δεμάτων Silograss 5 plus. Η Hellagro είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του συγκεκριμένου υλικού. Πρόκειται για πραγματικά πενταστρωματικό φιλμ, που παράγεται με τεχνολογία blown extrusion, γεγονός που το καθιστά περισσότερο ελαστικό και με ανώτερα γνωρίσματα όσον αφορά την ασφαλή σφράγιση του δέματος. Το προϊόν αυτό προσφέρει την ανώτερη ποιότητα στην πλέον ανταγωνιστική τιμή.


Τέλος, σημαντικό προϊόν για τον κλάδο της χορτοδεσίας είναι το ασπρόμαυρο φιλμ ενσίρωσης Silomax. Το συγκεκριμένο φιλμ αποτελεί σταθερή αξία για τους κτηνοτρόφους που διαμορφώνουν τα δέματα σε σωρούς και τα σκεπάζουν είτε για να επιτύχουν τη ζύμωση του ενσιρώματος, είτε για την προστασία των δεμάτων από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Hellagro, τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί εταιρείες οι οποίες στο βωμό του κέρδους εισάγουν υλικά χαμηλότερης ποιότητας από τρίτες χώρες, τα οποία ενίοτε βαφτίζουν και ευρωπαϊκά. Σε κάθε περίπτωση, ο τελικός χρήστης οφείλει να έχει πλήρη γνώση των χαρακτηριστικών και των ιδιοτήτων των υλικών που χρησιμοποιεί και πρόταση της εταιρείας αποτελεί η διαρκής ενημέρωση και αναζήτηση πληροφορίων από τους συνεργάτες και τους εμπορικούς αντιπροσώπους εταιρειών που εμπορεύονται τέτοια υλικά, ώστε να μην τίθενται σε κίνδυνο οι καλλιέργειες.
Στην περίοδο της κρίσης κάθε ευρώ που ξοδεύεται πρέπει να αποφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα στην περίπτωση των μηχανών χορτοδεσίας όπου το αποτέλεσμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα των υλικών, ώστε να μην βγαίνει τελικά ο αγρότης ζημιωμένος.

Με προδιαγραφές

Η Hellagro προσφέρει υλικά χορτοδεσίας με συγκεκριμένες προδιαγραφές και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον και την προστασία της συγκομιδής και της προσπάθειας του αγρότη. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχει με τους μεγαλύτερους και πλέον εξειδικευμένους Ευρωπαϊκούς προμηθευτές εξασφαλίζουν υλικά ανώτερης ποιότητας με ξεκάθαρη ταυτότητα, ιδανικά για μεσογειακές χώρες όπου οι κλιματικές απαιτήσεις θέτουν τον πήχη των απαιτήσεων υψηλά.

Στοιχεία της εταιρείας Hellagro (www.hellagro.gr)
Παρουσίαση στο περιοδικό Profi



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία