Επίκαιρο ρεπορτάζ από την Ελλάδα και τον κόσμο για τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις οπωροκηπευτικών περιλαμβάνει το περιοδικό Fresher Σεπτεμβρίου. Η εφαρμογή της ιταλικής τεχνογνωσίας στους μηλεώνες Δομοκού παρουσιάζεται μέσα από μια επί τόπια αποστολή του Fresher.
Ακόμα, διαβάστε όλες οι πληροφορίες για τη δυναμική δεύτερη περίοδο του ακτινιδίου, το οποίο εξάγεται σε ποσοστό 80% στις αγορές του εξωτερικού.
Δείτε επίσης, στο Fresher, τον ευρωπαϊκό κανονισμό για την ενίσχυση των Ομάδων Παραγωγών οπωροκηπευτικών για την αναφύτευση, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις για το ρωσικό εμπάργκο.
Φυσικά, περιλαμβάνονται καλλιεργητικές οδηγίες (για τη λεμονιά και την πατάτα) αλλά και τη μετασυλλεκτική φροντίδα των φρούτων και των λαχανικών.
Παράλληλα, στο Fresher καταγράφονται και επιστημονικές απόψεις για την υδροπονία και την αντιχαλαζική προστασία.
Τέλος, υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ με τα νέα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς για το επιτραπέζιο σταφύλι, το αμύγδαλο, το κελυφωτό φυστίκι, τα πορτοκάλια, την πατάτα και το μπρόκολο.
Ακόμα, διαβάστε όλες οι πληροφορίες για τη δυναμική δεύτερη περίοδο του ακτινιδίου, το οποίο εξάγεται σε ποσοστό 80% στις αγορές του εξωτερικού.
Δείτε επίσης, στο Fresher, τον ευρωπαϊκό κανονισμό για την ενίσχυση των Ομάδων Παραγωγών οπωροκηπευτικών για την αναφύτευση, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις για το ρωσικό εμπάργκο.
Φυσικά, περιλαμβάνονται καλλιεργητικές οδηγίες (για τη λεμονιά και την πατάτα) αλλά και τη μετασυλλεκτική φροντίδα των φρούτων και των λαχανικών.
Παράλληλα, στο Fresher καταγράφονται και επιστημονικές απόψεις για την υδροπονία και την αντιχαλαζική προστασία.
Τέλος, υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ με τα νέα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς για το επιτραπέζιο σταφύλι, το αμύγδαλο, το κελυφωτό φυστίκι, τα πορτοκάλια, την πατάτα και το μπρόκολο.