BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Τα μήλα της VOG στη Fruit Attraction 2014

Η κοινοπραξία παραγωγών μήλων του Νότιου Τιρόλο (VOG) θα είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της Έκθεσης Fruit Attraction 2014 που διεξάγεται στην Μαδρίτη μεταξύ 15 και 17 Οκτωβρίου. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται η μεγάλη ποικιλία μήλων της VOG και ο διαγωνισμός της Win!Marlene®ν στον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν.

Τα μήλα της VOG στη Fruit Attraction 2014

2
0
Οι ποικιλίες Kanzi®, Jazz®, Marlene Bio®, Evelina Bio® και άλλες  5 κλασικές ποικιλίες Marlene® θα βρίσκονται στο σταντ της  VOG, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν όλα τα είση και ποικιλίες φρούτων που καλλιεργούνται στις κοιλάδες των Ιταλικών Άλπεων, αλλά και να δοκιμάσουν κάποιες από τις νέες ποικιλίες. Μία από αυτές είναι η ποικιλία  Jazz®, η οποία έχει τραγανό εσωτερικό και γλυκόπικρο άρωμα, καθώς είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης των ποικιλιών  Gala και Braeburn. Μία ακόμα ποικιλία VOG είναι η Kanzi®, μια ελκυστική ποικιλία που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στα ισπανικά παντοπωλεία και σούπερ μάρκετ. Επίσης, στο προσκήνιο θα βρεθούν και οι πέντε ποικιλίες Marlene® έντονου χρώματος και το είδος Marlene Bio®, καθώς επίσης και μια νέα ποικιλία του οργανικού τομέα, η Evelina Bio®.



«Η Ισπανία είναι από τις μεγαλύτερες αγορές για τα μήλα μας, καθώς απορροφά περισσότερους από 40.000 τόνους από την παραγωγή μας κάθε χρόνο», δηλώνει ο Ζεράρ Ντισγκάν, Διευθυντής της Κοινοπραξίας VOG. «Η Έκθεση Fruit Attraction αποτελεί ειδική περίσταση για την προώθηση των προϊόντων μας, αφού μας παρέχει έναν χώρο συνάντησης με τους εμπορικούς μας συνεργάτες κάθε χρόνο, στον οποίο παρουσιάζουμε τις τελευταίες μας καινοτομίες και προωθητικές πρωτοβουλίες», καταλήγει

Από την 1η Οκτωβρίου «τρέχει» και ο διαγωνισμός αυτοκόλλητων της Marlene® στην Ισπανία, και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου 2015, με τους νικητές να κερδίζουν 600 κουπόνια αγορών αξίας 40 ευρώ το καθένα και 9 προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες αξίας 500 ευρώ έκαστη.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία