BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Αυξήθηκε κατά 12,5% η επισκεψιμότητα της φετινής Interpoma

Η επιτυχία που είχε η έκθεση Interpoma επιβεβαιώνει ότι το Νότιο Τιρόλο είναι η πατρίδα του μήλου. Περίπου 18.000 παράγοντες του κλάδου επισκέφθηκαν την Interpoma 2014, καθιστώντας την 9η έκθεση για τα μήλα να σημειώσει 12,5% αύξηση σε επισκεψιμότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη του 2012.

Έρχεται το Νοέμβριο η διεθνής έκθεση Interpoma 2014

2
0
Με 423 εταιρείες από 20 διαφορετικές χώρες, και 17.974 επισκέπτες από 70 χώρες, τα στατιστικά της Interpoma 2014 μιλάνε από μόνα τους. «Τα 3/4 των επισκεπτών προέρχονται εκτός του Νότιου Τιρόλου, με μεγάλο ποσοστό να προέρχεται από όλη την Ευρώπη. Παρατηρείται μια αύξηση σε επισκέπτες από την Ανατολική Ευρώπη, κυρίως την Μολδαβία, τη Σερβία και την Πολωνία», δήλωσε ο Ραινχολντ Μαρσόνερ, διευθυντής του εκθεσιακού κέντρου Fiera Bolzano

Το 100% των ερωτηθέντων έκριναν την εκδήλωση είτε «καλή», «πολύ καλή» ή «ικανοποιητική», σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο σε δείγμα 388 επισκεπτών. Επίσης, ικανοποιημένοι δήλωσαν και οι εκθέτες που ρωτήθηκαν, λέγοντας πως ενθουσιάστηκαν από τα θετικά αποτελέσματα της εκδήλωσης. Πολλοί από αυτούς έδειξαν ενδιαφέρον και για τις ξεναγήσεις στις τοπικές μονάδες παραγωγής που διοργάνωσε η Interpoma αλλά και στο τριήμερο συνέδριο με τίτλο «Το μήλο στον κόσμο».  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία