BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Σε συμβολαιακή οδό αγρότες και λιανέμποροι

Διατεθειμένες να βαδίσουν την οδό της συμβολαιακής συνεργασίας με μεμονωμένους αγρότες, Ομάδες Παραγωγών και συνεταιρισμούς, όπως αποκαλύπτουν στο Fresher Ιουνίου υψηλόβαθμα στελέχη τους, είναι οι μεγάλες εγχώριες αλυσίδες λιανικής, οι οποίες, σύμφωνα με την ICAP, ενισχύουν συνεχώς τα μερίδιά τους στην αγορά οπωροκηπευτικών.

Σε συμβολαιακή οδό αγρότες και λιανέμποροι

2
0

Στην ειδική έκδοση για τα φρούτα και τα λαχανικά, που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda το Σάββατο 27 Ιουνίου, ξεδιπλώνεται η εικόνα της ελληνικής αγοράς εστιάζοντας στα προϊόντα της εποχής όπως το κεράσι, το καρπούζι, το πεπόνι, η υπαίθρια ντομάτα, το αγγούρι, οι μελιτζάνες, αλλά και ο μεγάλος πρωταγωνιστής, το επιτραπέζιο ροδάκινο. Μαζί με αυτά ένα πλήρες ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο θέμα του ρωσικού εμπάργκο αλλά και της νεότευκτης Διεπαγγελματικής για τα φρούτα που έχει ως έδρα της την πόλη της Βέροιας.

Λίγο πιο νότια, το Fresher συναντά στον Τύρναβο τον πρόεδρο του ΑΣΕΠΟΠ, Αθανάσιο Χαλούλη, για να μιλήσουν για την σκληρή πραγματικότητα της ελληνικής γεωργίας και πώς ένας οργανωμένος συνεταιρισμός λετουργεί υπέρ των μελών του. Φυσικά από το Fresher Ιουνίου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι παρουσιάσεις επιτυχημένων εταιρικών μοντέλων στους τομείς των φρούτων και των λαχανικών, όπως ο πολύς ΑΣ Επισκοπής, η κρητική Τσουρδίνης & Σία ΟΕ, ο νέος συνεταιρισμός Cacci από την Κεφαλονιά με τον πολλά υποσχόμενο λωτό του αλλά και η Molia Arcadia Nature, που φέρνει το ελληνικό μύρτιλο συσκευασμένο στις αγορές του κόσμου.

Μαζί με όλα αυτά ελληνική και διεθνής επικαιρότητα, καλλιεργητικές συμβουλές και θεσμικά θέματα όπως τα νέα ασφάλιστρα του ΕΛΓΑ και οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τους ξένους εργάτες γης.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία