BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Σήμερα τείχη με δέντρα, αύριο τοίχοι με λαχανικά

Στο περιοδικό Fresher που κυκλοφορεί το Σάββατο 23 Απριλίου μαζί με την Agrenda, και δίνει ραντεβού με τους αναγνώστες του στη Freskon, διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ για τα τείχη με δέντρα και για τους τοίχους με λαχανικά.

Σήμερα τείχη με δέντρα, αύριο τοίχοι με λαχανικά

0
0
Καρποφόρα τείχη στον οπωρώνα, που στην περίπτωση των μήλων μπορούν να εκτοξεύσουν την παραγωγή στους 5,4 τόνους το στρέμμα, και κάθετες επιφάνειες ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους, όπου καλλιεργούνται λαχανικά με την τεχνική της υδροπονίας, αποτελούν δύο από τα πιο σύγχρονα συστήματα καλλιέργειας, που ανυψώνουν την απόδοση της παραγωγής και ρίχνουν το παραγωγικό κόστος.

Πώς ξεκίνησαν, πού εφαρμόζονται και τι μπορούν να προσφέρουν στον παραγωγό, στο Fresher που έρχεται το Σάββατο 23 Απριλίου, μαζί με όλη την επικαιρότητα τόσο της διεθνούς, όσο και της ελληνικής αγοράς οπωροκηπευτικών, αλλά και τις πιο πρόσφατες κινήσεις όλων των ισχυρών παιχτών του κλάδου, μεταξύ των οποίων και του υπερδραστήριου ΑΣ Ζαγοράς, που γιορτάζει τα 100 χρόνια του δικού του «Ζαγορίν» λανσάροντας χυμό και τσιπς μήλου αλλά και πετιμέζι.

Την ίδια ώρα οι ρεπόρτερ του Fresher αναζητούν την εικόνα της αγοράς για το σπαράγγι, την πατάτα και την υπαίθρια ντομάτα, όπως και για τα υπόλοιπα προϊόντα της σεζόν, τα οποία βέβαια αυτές τις ημέρες έχουν την τιμητική τους στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για τα φρουτολαχανικά στην Ελλάδα, τη Freskon, που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη. Εκεί περιμένει τους αναγνώστες του και το Fresher, το οποίο μαζί με την εφημερίδα Agrenda οργανώνει το Σάββατο 23 Απριλίου στις 10.00 π.μ., στο Περίπτερο 13, Stand 20, τη «διαδραστική» εκδήλωση Fresher Conference.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία