BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Χωρίς ταμείο τα φυσικά σούπερ μάρκετ στο μέλλον

Ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα και ρεπορτάζ για την επετειακή 25η Fruit Logistica που πραγματοποιήθηκε από 8-10 Φεβρουαρίου στο Βερολίνο, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, φιλοξενεί στις σελίδες του το Fresher που κυκλοφορεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου μαζί με την Agrenda.

Χωρίς ταμείο τα φυσικά σούπερ μάρκετ στο μέλλον

4
0
Μεγάλος νικητής των βραβείων καινοτομίας FLIA 2017 στα πλαίσια της έκθεσης ήταν η καινοτομία του σποροπαραγωγικού οίκου Rijk Zwaan, η τεχνολογία «Knox», η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής τους στο ράφι επιβραδύνοντας τον µεταχρωµατισµό σε απόχρωση ροζ µετά την κοπή. Επίσης, την παράσταση έκλεψαν μεταξύ άλλων τα σνακ μιας νέας πιο γλυκιάς και τραγανής ποικιλίας αγγουριού που δημιούργησε Bayer με την ετικέτα Minigustos™

Επίσης, στις σελίδες του Fresher, βρείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τις εκτιμήσεις παραγωγής και τη ζήτηση του σπαραγγιού, αλλά και δισέλιδο ρεπορτάζ για την εικόνα της αγοράς σε φράουλες, πατάτες, αγγούρια, σπανάκι, αβοκάντο, ακτινίδιο και αγκινάρες.

Στο Fresher Φεβρουαρίου που έρχεται μαζί με την Agrenda αναλυτικό ρεπορτάζ για τα σούπερ μάρκετ του μέλλοντος που δεν έχουν ταμεία και δίνουν ψηφιακή ετικέτα και εικόνα στα νωπά προϊόντα.

Διαβάστε ακόμα, καλλιεργητικές συμβουλές για τη λίπανση της μηλιάς, τη μετασυλλεκτική φροντίδα των εσπεριδοειδών, αλλά και τις νέες ποικιλίες βερικοκιού ανθεκτικές στην ίωση σάρκα που αναπτύσσει το Ινστιτούτο της Νάουσας.

Τέλος, περίοπτη θέση έχουν και οι παρουσιάσεις επιτυχημένων εταιρικών μοντέλων από τον κλάδο των φρουτολαχανικών.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία