BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Παράταση με νέες δράσεις για το Orange Festival

Παρατείνονται μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις του Orange Festival 2017 μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε το θεσμό.

Παράταση με νέες δράσεις για το Orange Festival

3
0
Από τις 16 Ιουνίου, οπότε ξεκίνησε, σε κάθε δράση υπήρξε ο παλμός , η δημιουργικότητα και η πρωτοτυπία ήταν σημείο αναφοράς κάνοντας το Orange Festival το φεστιβάλ του κοινού. Φτάνοντας στον Σεπτέμβριο, το Orange Festival  δεν κατεβάζει αυλαία αλλά η αγάπη του κόσμου και η ανάγκη για κοινωνική προσφορά δίνει παράταση. Μια παράταση αγάπης και στήριξης  στο φεστιβάλ που πλέον γίνεται θεσμός με αρωγούς τους επισκέπτες

Το Orange Festival θα συνεχίσει τις δράσεις και την παρουσία του, μετά την πρόσκληση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον Δήμο Σπάρτης ολοκληρώνοντας την πολύ επιτυχημένη του παρουσία την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου σε μια βραδιά με πολλές εκπλήξεις και δώρα.

Το πρόγραμμα των νέων δράσεων του Orange Festival 2017
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου – Προβολή Ταινίας από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας στην Πνευματική Εστία Σπάρτης ώρα 8.00 το απόγευμα

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου – Έκθεση Φωτογραφίας στην Πινακοθήκη Σπάρτης με θέμα «Η Ιστορία του Σπάρταθλον»

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου – Λευκή Νύχτα, Ανοιχτή Πόλη Σπάρτη. Υποδεχόμαστε τους Σπαρταθλητές. Τελετή Λήξης του Orange Festival 2017 Summer με χυμούς, γλυκά και κεράσματα, βιωματικά παιχνίδια, ενημέρωση από την εταιρία ΗΡΩΝ για την ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος και κλήρωση με πλούσια δώρα.  
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία