BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Η Fruit Logistica περιγράφει την αγορά κηπευτικών 10 χρόνια μετά

Σε πρωτεύουσα του παγκόσµιου τοµέα νωπών φρούτων και λαχανικών µετατράπηκε στις αρχές Φεβρουαρίου το Βερολίνο, µε την κορυφαία έκθεση Fruit Logistica να φέρνει ό,τι πιο νέο γύρω από τις τάσεις στα δίκτυα διανοµής δηµιουργώντας πεδίο επιχειρηµατικών ντηλ για το 83% των εµπορικών επισκεπτών.

Η Fruit Logistica περιγράφει την αγορά κηπευτικών 10 χρόνια μετά

3
0

Περισσότεροι από 3.100 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες παρουσίασαν στους περί τους 77.000 επισκέπτες µια ολοκληρωµένη εικόνα της αγοράς από τις 7 έως τις 9 Φεβρουαρίου, µε τους διοργανωτές της έκθεσης να µιλούν για «εξαιρετικά επιχειρηµατικά αποτελέσµατα». Μάλιστα δεν ήταν λίγοι, βάσει των καταγραφών, που πώλησαν απευθείας από τα περίπτερα τους προϊόντα και έκαναν όπως είπαν επαφές «υψηλής ποιότητας και µε πιθανούς προµηθευτές». Μάλιστα το 46% των εκθετών κατάφερε να κλείσει επιχειρηµατικές συµφωνίες.

Στη Fruit Logistica 2018 βρέθηκαν οι κορυφαίοι (κυρίως διευθυντικά στελέχη) για τη λήψη αποφάσεων γύρω από το παγκόσµιο εµπόριο από όλο τον κόσµο, µε το 82% των επισκεπτών να προέρχονται από χώρες εκτός της Γερµανίας.

Ολόκληρο το δημοσίευμα



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία