BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Πρώιμες βαρέλες και κίτρινα άσπερμα με τα νέα υβρίδια της Rijk Zwaan

Με βάση -κατά κύριο λόγο- την πρωιµότητα και επιπρόσθετα την ποιότητα αλλά και τη γεύση, γίνονται σύµφωνα µε τους εκπροσώπους της Rijk Zwaan Hellas οι επιλογές των υβριδίων καρπουζιών που προτείνουν για καλλιέργεια στους παραγωγούς.

Πρώιμες βαρέλες και κίτρινα άσπερμα με τα νέα υβρίδια της Rijk Zwaan

0
0

Στόχος της  εταιρείας, όπως εξηγούν στην εφηµερίδα Agrenda στελέχη της, είναι οι καλλιεργητές να µπορούν να απολαύσουν την υπεραξία της παραγωγή τους τόσο σε οικονοµικό όφελος όσο και σε αποδοχή από την αγορά.

Όλα αυτά, αλλά και απτά παραδείγµατα από την καλλιέργεια των νέων αποδοτικών υβριδίων και υποκειµένων της Rijk Zwaan παρουσιάστηκαν στο Watermelon Event 2018 (στις 5 – 6 Ιουνίου) στην περιοχή Λαβδέικα Ηλείας  λίγο έξω από τη Γαστούνη, το οποίο παρακολούθησε και η Agrenda.

Στον πειραµατικό αγρό, όπου καλλιεργούνται δεκάδες νέα υδρίδια και υποκείµενα της εταιρείας και κάποια εξ αυτών απολαµβάνουν µεγάλης αποδοχής τόσο από τους παραγωγούς όσο και τους εµπόρους και καταναλωτές -όπως η βαρέλα Morgan- καταγράψαµε το ενδιαφέρων τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων παραγωγών για τις προτάσεις της Rijk Zwaan που φαίνεται να ταιριάζουν απόλυτα στα εδάφη της χώρας µας.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ   

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία