BACK TO
TOP
Δενδροκηπευτικά

Κιτρινόσαρκο καρπούζι από την Rijk Zwaan

Σε μια καλή εμπορική χρονιά, παρά τις αναποδιές του καιρού, ελπίζουν φέτος οι παραγωγοί επιτραπέζιου σταφυλιού. Η έναρξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fresher, έγινε στο ένα ευρώ το κιλό για την υπερπρώιμη ποικιλία Prime, που μετά την Κρήτη ξεκίνησε και στην Κορινθία, περιοχές οι οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν το κενό που υπάρχει στην ευρωπαϊκή αγορά λόγω της πρωίμισης σε Αίγυπτο και Ιταλία και της οψίμισης σε Ισπανία και Μαρόκο.

Κιτρινόσαρκο καρπούζι από την Rijk Zwaan

6
0

Στο Fresher που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda στις 14 Ιουλίου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικό ρεπορτάζ από όλες τις παραγωγικές περιοχές της χώρας, ώστε να γνωρίζετε πώς διαμορφώνεται τόσο η εσωτερική, όσο και η διεθνής αγορά.

Παράλληλα, στο ίδιο τεύχος παρουσιάζεται η νέα πρόταση της εταιρείας Rijk Zwaan με το κιτρινόσαρκο καρπούζι κατηγορίας sugar baby το οποίο καλλιεργείται ήδη πειραματικά στην Ηλεία και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να απασχολήσει πολύ την αγορά στο μέλλον.

Επίσης, στις σελίδες του Fresher, θα βρείτε ρεπορτάζ για το επιτραπέζιο ροδάκινο, το πεπόνι, την φράουλα και την ντομάτα ενώ οι άνθρωποι της αγοράς μιλάνε για τα προϊόντα ντομάτας τα οποία ενώ από την επιστημονική κοινότητα έχουν χαρακτηριστεί «super food», αυτό δεν έχει επικοινωνηθεί στον καταναλωτή.

Επιπλέον, στο Fresher Απριλίου που έρχεται μαζί με την Agrenda, υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα τα επιχειρηματικά και τα επενδυτικά νέα από τον κλάδο των οπωροκηπευτικών αλλά και των αλυσίδων λιανεμπορίου αλλά και καλλιεργητικές συμβουλές μαζί με παρουσίαση όλων των σημαντικών προϊόντων λίπανσης και φυτοπροστασίας που έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας αγρότης.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία