BACK TO
TOP
Τεχνική Φροντίδα

Ανάγκες καλλιεργειών σε νερό άρδευσης

Για τις ανάγκες σε νερό των κυριότερων καλλιεργειών όπως της ελιάς, των εσπεριδοειδών και του αβοκάντο για την εβδομάδα από 30 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2013 (κ.μ. ανά στρέμμα) στις διάφορες περιοχές του Νομού Χανίων, εξέδωσε ανακοίνωση το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων.

Κρητικές συμβουλές στο Πακιστάν για διαχείριση νερού

3
0
Επισημαίνεται ότι η εκτίμηση των αναγκών γίνεται με τα κλιματικά δεδομένα της προηγούμενης εβδομάδας και το φυτικό συντελεστή της καλλιέργειας, ενώ ο αριθμός δόσεων καθορίζεται από τον τύπο του εδάφους

Οι ανάγκες άρδευσης στο σύνολο των εξεταζόμενων περιοχών είναι αυξημένες σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών που επικράτησαν και την απουσία βροχής

Επισημαίνεται ότι οι προτεινόμενες ανάγκες είναι ενδεικτικές και δεν αντικαθιστούν τις ανάγκες που εκτιμούνται σε συγκεκριμένους αγρούς με πραγματικά στοιχεία (σύσταση εδάφους, μικροκλίμα της περιοχής, κλπ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης της πληροφορίας του δελτίου οι αγρότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 28210-83442 και 28210-83443 τις εργάσιμες ώρες.  

Βρείτε εδώ το Δελτίο αναγκών σε νερό άρδευσης των καλλιεργειών
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία