BACK TO
TOP
Τεχνική Φροντίδα

Βραβεία ΕΕΕΟ σε 10 επιστήμονες για την προσφορά τους στα οπωροκηπευτικά

Δέκα επιστήμονες-μέλη της που συνταξιοδοτήθηκαν αποφάσισε να βραβεύσει το ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών (ΕΕΕΟ) για την πολυετή προσφορά τους στην έρευνα στον τομέα των οπωροκηπευτικών.

Βραβεία ΕΕΕΟ σε 10 επιστήμονες για την προσφορά τους στα οπωροκηπευτικά

1
0

Η απονομή των τιμητικών διακρίσεων έγινε το βράδυ της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του επίσημου γεύματος του 28ου Συνεδρίου της ΕΕΕΟ για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE της Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των επιστημόνων που τιμήθηκαν ήταν και ο Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης, τέως διευθυντής του Ινστιτούτου Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων.

Ο κ. Χαρτζουλάκης παραλαμβάνοντας το βραβείο ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕΟ και τους οργανωτές του συνεδρίου για την τιμητική διάκριση και τόνισε ότι ένας ερευνητής δεν μπορεί παρά να είναι υπηρέτης του κοινωνικού συνόλου. Ο δρόμος της έρευνας, της καινοτομίας και της ποιότητας είναι ο μόνος για την ανάκαμψη της ελληνικής γεωργίας, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, αρκεί να υιοθετηθεί από τους παραγωγούς και να στηριχθεί από την πολιτεία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία