BACK TO
TOP
Τεχνική Φροντίδα

Καινοτόμες λύσεις για δενδροκομία και λαχανικά από τη BASF στην Agrotica

Η ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, σε συνδυασμό με τους διαρκώς μειωμένους φυτικούς πόρους, δημιουργεί πιέσεις για βελτίωση της αποδοτικότητας στον αγροτικό τομέα.

4
0

Η BASF συνεργάζεται στενά με τους αγρότες και όλους τους εμπλεκόμενους στη γεωργική παραγωγή, με στόχο την αειφόρο αγροτική ανάπτυξη. Παράλληλα, δεσμεύεται να υποστηρίζει τους αγρότες, προσφέροντας τους καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, σήμερα και στο μέλλον.

Η BOSCH αξιοποιεί την τεχνολογική της υπεροχή και στην ευφυή γεωργία, προσφέροντας στον καλλιεργητή τη δυνατότητα έγκαιρης λήψης αποφάσεων που βελτιώνουν την ποιότητα και αποδοτικότητα της παραγωγής.

Στη φετινή Agrotica η BASF φιλοξενεί στο περίπτερό της τις καινοτόμες λύσεις της Robert Bosch στον τομέα του digital farming, για τη δενδροκομία και τα λαχανικά.

Επίσης πραγματοποιεί ενημερωτική παρουσίαση Smart Agriculture από την BOSCH, με θέμα «σύστημα παρακολούθησης χωραφιού με έξυπνους αισθητήρες για ποιοτική σοδειά στα δέντρα, τη φράουλα και το σπαράγγι».

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο (3 Φεβρουαρίου 2018), ώρα 11:00 – 12:00 και 17:00 – 18:00, στο περίπτερο της BASF, κτίριο 8 – όροφος Stand 30.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία