BACK TO
TOP
Τεχνική Φροντίδα

Οριακή μεταβλητότητα απαιτεί εγρήγορση

Με θεμελιώδη που θέτουν τις βάσεις για αύξηση το 2018 της μέσης τιμής του, σταθερά βήματα εξέλιξης σε ό,τι αφορά την ποιότητά του και τη διαδικασία των προπωλήσεων σύσπορου με ευθύνη των ίδιων των παραγωγών να τίθεται σε μαζική εφαρμογή, το βαμβάκι φαίνεται να παίρνει κεφάλι στην εαρινή σπορά.

Οριακή μεταβλητότητα απαιτεί εγρήγορση

5
0

Την ίδια στιγμή το καλαμπόκι δείχνει να θέλει να ανταμείψει τους παραγωγούς που υπηρέτησαν με πείσμα την καλλιέργειά του τα τελευταία έξι δύσκολα χρόνια, ενώ ο ηλίανθος, αν και συνεχίζει να αρχοντεύει στον Έβρο, κινείται δυναμικά προς την Κεντρική Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Μαζί τους, όπως λέει το ρεπορτάζ της ειδικής έκδοσης, η μηδική με μια πρόθεση σποράς της τάξης των δύο εκατομμυρίων στρεμμάτων, μάλλον δίνει φέτος το χρώμα στο χάρτη των παραδοσιακά μεγάλων καλλιεργειών, όπου με μία μικρή πτώση στα στρέμματα αλλά με ισχυρή δυναμική δεσπόζει το σκληρό σιτάρι, που μάχεται να πάρει τη ρεβάνς.

Όλα αυτά μαζί με ένα πλήρες πανόραμα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς των αγροτικών εφοδίων και ένα αφιέρωμα στους πιο ισχυρούς παίχτες της στην πολυσέλιδη ειδική έκδοση Μεγάλες Καλλιέργειες, που έρχεται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου μαζί με την Agrenda.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία