BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Κορυφαίο οινικό ντηλ του Raphael Michel με το συνεταιρισμό Coteaux de Visan

Μετά την επέκταση του χαρτοφυλακίου των εμφιαλωμένων οίνων νοτιοδυτικά της Γαλλίας με την απόκτηση του μεριδίου από τον έμπορο οινοποιό Claude Nicolas, η εταιρεία του Raphael Michel έκλεισε συμφωνία με τον οινοποιητικό συνεταιρισμό της Coteaux de Visan για τη συγκομιδή του 2014.

Κορυφαίο οινικό ντηλ του Raphael Michel με το συνεταιρισμό Coteaux de Visan

0
0
Σύμφωνα με τη δήλωση του Raphael Michel, ο συνεταιρισμός δεν εκμεταλλεύεται παρά το 20% της δυναμικότητας του. Το 2014, 50.000 εκατόλιτρα οίνων από την κοιλάδα του Ροδανού θα πουληθούν (συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 20.000 λίτρων από τον συνεταιρισμό)

Ο Πρόεδρος του οινοποιητικού συνεταιρισμού της Visan, Gilles Ferlanda αναφέρει ότι «αυτή η συνεργασία είναι μια πραγματική ευκαιρία. Η αποδοτικότητα της συνεργασίας είναι διασφαλισμένη. Αυτό θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και έτσι θα πληρώνουμε τους αμπελουργούς μας καλύτερα και γρηγορότερα»

Ο συνεταιρισμός του Visan ιδρύθηκε το 1897, περιλαμβάνει 180 μέλη (με 13.000 στρέμματα) και πουλά κατά μέσο όρο 1 εκατ. φιάλες AOC Côtes-du-Rhône Villages Visan (των οποίων ένα μέρος είναι βιολογικής παραγωγής από το 2010)

(Πηγή: vitisphere.com)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία